petak 24. februar 2012.
RSS

Postignut dogovor Beograda i Prištine o predstavljanju Kosmeta

BRISEL - Delegacije Beograda i Prištine postigle su danas u Briselu dogovor o regionalnom predstavljanju Kosova, rekao je danas šef beogradskog tima Borislav Stefanović. kompletan tekst

Akcije Telekoma deliće za mesec dana građanima

BEOGRAD - Generalni direktor "Telekoma Srbija" Branko Radujko najavio je da će 4.800.000 građana dobiti akcije te kompanije tokom narednih mesec dana, ne navodeći kolika će biti vrednost tih deonica.

Optužnica protiv Mevlida u martu?

SARAJEVO - Optužnica protiv Novopazarca Mevlida Jašarevića i njegovih pomagača, koji su u oktobru prošle godine izvršili teroristički napad na ambasadu SAD u Sarajevu, najverovatnije će biti podignuta već narednog meseca.

Stisla kriza: Amerikanci kradu gorivo po pumpama

FLORIDA - Sjedinjene Američke Države su godinama bile poznate po jeftinom gorivu, ali je skok cena na svetskom tržištu naftnih derivata uticao i na porast cena u Americi, i policija se sada po prvi put suočava sa nečim do skora nezamislivim - krađama benzina sa pumpi.

Ko je sve nominovan za Oskara

LOS ANĐELES - Američka filmska akademija dodeliće 84. put nagrade Oskar, u noći između nedelje i ponedeljka po centralnoevropskom vremenu.

Bivši radnici "Magnohroma" prenoćili u gradskoj skupštini

KRALJEVO - Zahtevajući isplatu zaostalih zarada za koje imaju pravosnažne sudske presude, pedesetak bivših radnika preduzeća "Magnohrom" provelo je noć u sali Skupštine grada Kraljeva.

Tipsarević sredio Ljubičića, u polufinalu sa Lodrom

MARSEJ - Drugi reket SrbijeJanko Tipsarević plasirao se u polufinale teniskog turnira u Marseju pošto je pobedio Ivana Ljubičića iz Hrvatske sa 2:0 (6:4, 6:4). Meč je trajao jedan sat i 30 minuta. Tipsarević je meč počeo brejkom...