sreda 22. februar 2012.
RSS

Neizvestan nastavak pregovora sa Prištinom

BRISEL - Runda dijaloga Beograd-Priština je danas popodne završena, rekli su izvori EU u Briselu agenciji Beta. Razgovori bi trebalo da se nastave sutra, ali to još nije zvanično utvrđeno. kompletan tekst

Konačno počela nova runda dijaloga Beograda i Prištine

BRISEL - Nova runda dijaloga Beograd-Priština počela je jutros u Briselu, a šef srpske delegacije Borislav Stefanović je rekao da beogradski tim dolazi potpuno spreman za dogovor koji će uključiti kompromis obe strane. 

GSP: Uzrok sudara tramvaja verovatno ljudski faktor

BEOGRAD- Posebna komisija GSP "Beograd" ispituje sve okolnosti  sudara dva tramvaja u kome je povređeno oko 20 putnika, a pretpostavlja se da je uzrok bio ljudski faktor, navode iz tog preduzeća.

Saslušana voditeljka Petra Cvijić, sud pokrenuo istragu

BEOGRAD  - Prvi osnovni sud u Beogradu pokrenuo je istragu protiv voditeljke Radio-televizije Srbije Petre Cvijić zbog izazvanja saobraćajnog udesa u kome je nastradao Slobodan Bajić (73).

Vojni avion projektilom oborio avion Trajkovskog

SKOPLJE - Makedonski advokat i zastupnik porodice bivšeg predsednika Borisa Trajkovskog, Igran Pančevski izneo je šokantnu tvrdnju da je avion u kojem je 2004. poginuo tadašnji predsednik Makedonije oboren projektilom iz drugog aviona.

Sigurna kuća za niške gejeve

NIŠ - Niš planira izgradnju sigurne kuće koja će biti namenjena LGBT osobama iz Niša i okolnih mesta koji su sve češće žrtve nasilja, izjavila je član Gradskog veća Niša Dušica Davidović.

Anđelinin film i u Podgorici, ali bez glamura

PODGORICA - Premijera filma Anđeline Žoli "U zemlji krvi i meda"  biće održana u i u Podgorici 23. februara.