nedelja 20. novembar 2011.
RSS

Dačić: Želim na izbore sa PUPS i JS

KRUŠEVAC - Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da je njegova želja da i na naredne izbore SPS izađe u koaliciji sa Partijom ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) i Jedinstvenom Srbijom (JS).  kompletan tekst

U Srbiji očevi najčešći zlostavljači

BEOGRAD - Svetski dan prevencije zlostavljanja i nasilja nad decom obeležen je juče, a prema podacima Incest trauma centra, seksualno zlostavljani mališani u Srbiji uglavnom su ženskog pola, u najvećem broju slučajeva godinama trpe nasilje, a počinioci su najčešće očevi ili osobe koje "igraju ulogu oca" - očuh, hranitelj, usvojitelj.

Gadafijev sin Saif uhapšen u pustinji

TRIPOLI - Sin bivšeg libijskog lidera Moamera Gadafija, Seif al-Islam (39), uhapšen je juče u pustinji na jugu Libije, saopštio je komandant libijske vojske, a Međunarodni krivični sud je, u međuvremenu, dobio potvrdu ove informacije od libijskog ministarstva pravde.

 

Pljačkaš na izlazu iz banke: Vidimo se opet

BEOGRAD- Nepozanti pljačkaš maskiran šalom i naoružan pištoljem opljačkao je u petak popodne ekspozituru " KBC banke" u zemunskom naselju Altina. Razbojnik je tom prilikom kako Portal Kurira nezvanično sazanaje ukrao oko 800.000 dinara i pobegao u nepoznatom pravcu.

Partizan pobedio Borac, Crvena zvezda Jagodinu

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana zadržali su četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani tim Super lige Srbije - Crvenu zvezdu, pošto su sinoć u Beogradu pobedili Borac iz Čačka sa 5:1, u

Lažna bomba prekinula koncert Goge Sekulić

ZAGREB - Koncert srpske turbo folk pevačice Goge Sekulić, koji je u petak uveče organizovan u jednom kafiću u centru slavonskog grada Požega, prekinut je kada je policiji stigla dojava da je u kafiću podmetnuta bomba.

Na listi naj šoping destinacija Beograd na 31. mestu

LONDON - Beograd se nalazi na dnu lestvice najboljih evropskih gradova za šoping turizam, pokazao je Indeks najboljih gradova za kupovinu (Globe Shopper City) britanskog časopisa Ekonomist.