sreda 16. novembar 2011.
RSS

Stefanović: Dogovoreno u Briselu da se i primeni

BEOGRAD - Šef beogradskog pregovaračkog tima u dijalogu sa Prištinom Borislav Stefanović izjavio je da u vladi i vladajućoj koaliciji postoji konsenzus o tome da sve što je dogovoreno u Briselu treba da se primeni. kompletan tekst

U Srbiji za 377.355 manje stanovnika nego 2002.

BEOGRAD - Srbija je u prethodnih devet godina zabeležila apsolutni pad broja stanovnika veći od 377.000, odnosno oko pet odsto od ukupne populacije, a najugroženiji je istočni i južni deo zemlje koji se prazne.

Vijesti: Optuženik za reketiranje Šarićeve majke ubijen

PODGORICA - Pljevljak Milivoje Terzić optužen za reketiranje majke braće Šarić, koji je pronađen mrtav u zatvoru kod Podgorice, ubijen je, saznaje podgorička televizija Vijesti. 

Strane sile tražile ubistvo Gadafija da ga ućutkaju

TRIPOLI - Bivši privremeni premijer Libije i nekadašnji vođa pobune u toj zemlji Mahmud Džibril, koji je putovao po svetu prikupljajući saveznike za rušenje Moamera Gadafija, izjavio je da su "strane sile tražile ubistvo Gadafija, jer su želele da ga zauvek ućutkaju".

Na startu Masters kupa Novak protiv Berdiha

LONDON - Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković u prvom kolu A grupe završnog mastersa sezone u Londonu igraće u ponedeljak 21. novembra protiv Čeha Tomaša Berdiha, a meč je na programu posle 21 sat.

Prozirni NLO iznad Japana

TOKIO – U  Japanu je nastao još jedan snimak letelice nepoznatog porekla koji je ponovo pokrenuo priče o još jednom dokazu postojanja vanzemaljaca. 

Rekonstrukcija FPN za bolje uslove studiranja

BEOGRAD - Ministar prosvete i nauke Žarko Obradović i dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić potpisali su ugovor koji predviđa rekonstrukciju i nadziđivanje dela fakultetske zgrade, kako bi studentima i zaposlenima bili omogućeni bolji uslovi rada.