utorak 8. novembar 2011.
RSS

Jeremić: Sa Prištinom prvo o severu Kosova

PRAG - Šef srpske diplomatije Vuk Jeremić ocenio je za češke medije da u dijalogu sa Prištinom sada prvo mora da se rešava problem severa Kosova.  kompletan tekst

Homen: Odvođenje firme u stečaj krivično delo

BEOGRAD - Namerno odvođenje firme u stečaj biće novo krivično delo, za koje će se izricati kazna koja će najverovatnije iznositi od šest meseci do pet godina zatvora i uz to će se oduzimati i imovina, najavio je državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen.

Upucan i ostavljen u kolima na Banjici

BEOGRAD - Juče ujutru na Banjici kod pijace pronađen u automobilu sa ranom na grudima nanetom iz vatrenog oružja muškarac starosti oko 63 godine.

Počelo suđenje Karlosu Šakalu

PARIZ - U Parizu je počelo suđenje nekada najpoznatijem svetskom teroristi Karlosu Šakalu za četiri napada sa 11 žrtava koji su se dogodili pre skoro tri decenije u Francuskoj. 

Komunalna taksa Ju-Es-Stilu smanjena za oko sto puta

SMEDEREVO - Gradonačelnik Smedereva Predrag Umičević ocenio je da je "jako važno da kompanija "Ju-Es-Stil Srbija", kao najveći srpski izvoznik, najveći potrošač gasa, struje i korisnik železnice, dobro radi"

Ovo je nova mis sveta, Ivijan Sarkos iz Venecuele

LONDON - Venecuelanka Ivijan Sarkos (22) nova je mis sveta, odlučio je večeras žiri na završnoj ceremoniji u Londonu. Mis Filipina Gvendoline Ruais prva je pratilja,

Zvučne trake za veću bezbednost pešaka

BEOGRAD - Direkcija za puteve u okviru akcije "Pešački je zakon" obnavlja pešačke prelaze i postavlja vibroakustične trake u zonama škola, na nesemaforizovanim raskrsnicama, ali i drugim kritičnim mestima u gradu, izjavila je direktorka te direkcije Ivana Vuletić.