četvrtak 27. oktobar 2011.
RSS

Tadić: Ne dovoditi u vezu EU i Kosovo

ŠTUTGART - Evrointegracije Srbije i rešavanje problema Kosova ne mogu se dovoditi u pitanje, izjavio je predsednik Srbije Boris Tadić u razgovoru sa nemačkim novinarima tokom posete pokrajini Baden Virtemberg. kompletan tekst

Vučić: Skandalozno pitanje Stefanovića o barikadama

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je skandaloznim što je šef pregovaračkog tima za dijalog sa Prištinom Borislav Stefanović tražio od naprednjaka da se izjasne da li su za uklanjanje barikada sa severa Kosova. 

Od raka grlića materice u Srbiji godišnje umre 1.800 žena

BEOGRAD - U cilju doprinosa nacionalnoj kampanji u borbi protiv raka grlića materice, američka kompanija "Holodžik" poklonila je Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Srbije najsavremeniju dijagnostičku opremu vrednu oko 90.000 dolara.

Marini Andrejić suđenje za ubistvo sina počelo ispočetka

POŽAREVAC- U požarevačkom Višem sudu počeo je obnovljeni sudski postupak protiv Marine Andrejić iz Majilovca, optuženoj za ubistvo trinaestogodišnjeg sina Đorđa, objavio je RTS.
Marina Andrejić 

Klasična egzekucija u Podgorici!

PODGORICA - Bez milosti!
Ovako bi mogao da se opiše postupak policajca Zorana Bulatovića (41), optuženog da je 30. maja u Podgorici ubio bivšeg boksera i policajca

Francuskinja navukla 4,5 miliona Balkanca na pornić

Balakanci su prave paljevine. Navukli su se na reč pornić u nazivu linka i čak četiri i po miliona njih  pogledalo je na Jutujubu potpuno privatni i benigan filmić, u kojem nema seksa ni za leka.

Pet Keš: Đoković bolji nego što je Federer ikad bio

Nekadašnji šampion Vimbldona Pet Keš smatra da je Novak Đoković bolji nego što je Federer ikada bio.