četvrtak 13. oktobar 2011.
RSS

EU: Srbija dobila preporuku Evropske komisije

BRISEL - Evropska komisija je preporučila status kandidata za Srbiju, jer je zaključila da je "Srbija za to spremna".EK  je stavila do znanja da će Srbija biti spremna za početak pregovora o članstvu "čim dođe do valjanog napretka" u dijalogu Beograd-Priština.

kompletan tekst

U SOS marketima vekna hleba 31 dinar

BEOGRAD - Trgovinski lanac SOS Marketi saopštio je da u prodaji ima najjeftiniju veknu hleba od 500 grama po ceni od 31 dinar. U SOS marketima snižena je i cena mleka pa litar pasterizovanog mleka, sa 1,6 odsto mlečne masti, košta 48 dinara.

Jutarnji: Rečni gusari u Srbiji pljačkaju hrvatske brodove

SISAK - Srpski rečni gusari pljačkaju hrvatske brodove: Sa rečnog broda " Sloga" ukrali opremu vrednu 60 hiljada evra, ovaj naslov objavio je zagrebački Jutarnji list donoseći tekst kako rečni gusari pljačkaju hrvatske brodove.

Marš milionera: Demonstranti prošetali ispred stanova bogataša

NJUJORK - Na stotine demonstranata koji nedeljama protestuju u Njujorku protiv pohlepe Vol strita organizovalo je "Marš milionera" na Menhetnu i prošetalo ispred domova nekih od najbogatijih ljudi u SAD.

Porodilište na Dedinju uvelo video-nadzor beba

BEOGRAD - Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" pustila je u rad prvi informacioni sistem koji omogućava roditeljima da putem Interneta posmatraju svoje novorođenče.

U Novom Sadu otvoren 11. Sajam automobila

NOVI SAD - Na Novosadskom sajmu otvoren je 11. Sajam automobila "Auto šou - Novi Sad", na kojem je premijerno na tržištu Srbije prikazan 31 automobil.

Partizan razbio Heliosa, Radnički slavio u Širokom

BEOGRAD - Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu slovenački Helios sa 86:59 (24:17, 22:9, 14:17, 26:16), u drugom kolu regionalne Jadranske lige. Partizan je i u drugoj utakmici bio dominantan i ubedljivo savladao svog protivnika.