subota 8. oktobar 2011.
RSS

Bogdanović: Kriminalaca nema na barikadama

BEOGRAD - Ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović rekao je danas da na "barikadama na severu Kosova nema kriminalaca i da se pravedna borba srpskog naroda ne može dazavuisati satanizovanjem Srba".  kompletan tekst

Imenovani novi direktori četiri klinike KC Srbije

BEOGRAD - Uprava Kliničkog centra Srbija (KCS) imenovala je nove direktore na četiri svoje klinike-anesteziju, pulmologiju, kardiologiju i psihijatriju.

U Pazaru uhapšen Hikmet Hajrović i još 20 dilera

BEOGRAD - U policijskoj akciji, koja se sprovodi u više gradova, uhapšen je poznati narkodiler Hikmet Hajrović iz Novog Pazara i još 20 osoba kod kojih je pronađeno više desetina kilograma heroina, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

"Orlovi" igrali nerešeno s Italijom, odluka protiv Slovenije

BEOGRAD, – Fudbalska reprezentacija Srbije nije večeras uspela da se plasira u baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo pošto je u kvalifikacionom meču za odlazak na šampionat u Poljskoj i Ukrajini remizirala sa Italijom 1:1 (1:1). Estonija je pobedila Severnu Irsku ...

Trka u gaćama ušla u Ginisovu knjigu rekorda!

SOLT LEJK SITI - Trka ulicama u donjem vešu u znak protesta zbog konzervativne politike države Juta dospela je u Ginisovu knjigu rekorda. 

Srbija postaje kandidat, ali pregovori čekaju

BEČ - Od Austrije zatraženo širenje EU na zapadni Balkan nalazi se pred odlučujućim prodorom, ocenjuje bečki dnevnik Prese ukazujući da će Evropska komisija iduće nedelje predložiti da Srbija dobije zvanično status kandidata.

Otvoren Treći sajam automobila u Nišu

NIŠ - Gradonačelnik Niša Miloš Simonović otvorio je u renoviranoj i dograđenoj Hali "Čair" Treći Sajam automobila, motora i prateće opreme na kome učestvuje više od 50 izlagača. Sajam automobila je prva manifestacija koja je organizovana posle renoviranja tog sportskog objekta.