petak 23. septembar 2011.
RSS

Srbi napravili sebi put nadomak Jarinja

JARINJE - Nadomak administrativnog prelaza Jarinje mehanizacija čitave noći radila na izgradnji novog puta, kojim će pešaci i vozila zaobići punkt i bazu Kfora. Jučerašnji dan na Kosmetu obeležila dva incidenta. kompletan tekst

Stanković: Nabavljeno 370.000 vakcina za sezonski grip

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zoran Stanković izjavio je da je već nabavljeno oko 370.000 vakcina protiv sezonskog gripa za predstojeću sezonu, i naglasio da bi sledeća vlada morala da napravi radikalan rez u zakonu o zdravstvenoj zaštiti Srbije.

Član Šarićeve grupe Vitomir Bajić pronađen mrtav

PODGORICA - Vitomir Bajić, član kriminalne grupe Darka Šarića, pronađen je mrtav u zatvoru u Italiji.Bajić je, kako su preneli podgorički mediji, pronađen mrtav u zatvoru Komo na severu Italije i još nije poznato da li je ubijen ili je reč o samoubistvu.

Nova zabava Britanaca: Gladijatorske borbe dečaka

LONDON - Britanci svoju decu stavljaju u kaveze gde se brutalno tuku i sve to posmatraju sa tribina! Veliku Britaniju potresa skandal pošto su u javnost objavljene fotografije dečaka od osam godina koji se bez ikakve zaštite brutalno bore u kavezu.

Obuka gradske uprave za primenu standarda EU

BEOGRAD - Agencija grada Beograda za evropske integracije i saradnju sa udruženjima započeće tokom oktobra i novembra program edukacije zaposlenih u gradskoj upravi, radi efikasnijeg uključivanja u procese evropskih integracija, najavila je ta agencija.

Najviše zarađuju u Pećincima

SREMSKA MITROVICA - Najviše prosečne zarade u Sremskom okrugu u julu imali su zaposleni na teritoriji opštine Pećinci - 42.560 dinara, pokazuju podaci Regionalne privredne komore Sremska Mitrovica.

Vukajlovićevoj određen pritvor do 30 dana

BEOGRAD - Specijalnog sud u Beogradu pokrenuo je rano jutros istragu protiv bivše direktorke RZZO Svetlane Vukajlović i dvoje njenih saradnika zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj prilikom nabavki vakcina i oštetili državni budžet za 1.270.000 evra i odredio im pritvor.