sreda 21. septembar 2011.
RSS

Jovanović: Nisam čuo da Čovića zovu Čoki

BEOGRAD - Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da nikada nije čuo da su Nebojšu Čovića zvali Čoki, kao i nema ničeg spornog u izjavi Miloša Simovića da su njega  kompletan tekst

Povezan radni staž za oko 103.000 radnika

BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić rekao je da je do sada povezan radni staž za oko 103.000 radnika za šta je utrošeno 6,4 milijardi dinara i ocenio da se primena sporazuma u toj oblasti, uz sve teškoće, odvija sasvim zadovoljavajućim tempom i dinamikom.

Radisavljević: Podignuta optužnica protiv Branka Jocića

BEOGRAD- Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu proti bivšeg direktora JP "Puteva Srbije" Branka Jocića, njegove majke Radmile i još tri osobe zbog sumnje da su zloupotrebili sredstva dobijena od Evropske banke izjavio je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.

Auto-bomba eksplozija u centru Ankare

ANKARA - Tri osobe su poginule, a 15 je povređeno u eksploziji koja se dogodila u centru Ankare, rekao je turski ministar unutrašnjih poslova Idris Naim Sahin.

Albaharijev roman "Kontrolni punkt" teatar apsurda

BEOGRAD - Pisac David Albahari predstavio je u Beogradu svoj novi roman "Kontrolni punkt", koji je nazvao "antiratnim štivom".  "Želeo sam da napravim roman kojim ću opisati sve užase ratovanja, ali se sve pretvara i u medijsku priču", 

Kula Nebojša danas besplatna za posetioce

BEOGRAD - U okviru "Dana evropske baštine" u sredu, 21. septembra od 10 do 20 časova Kula Nebojša besplatno otvara vrata posetiocima. Prethodna najava nije potrebna, a posetioce kroz stalnu izložbenu postavku vode promoteri.

Prosinečki: Nema popravnog protiv Mladosti

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da njegovi fudbaleri idu na pobedu u šesnaestini finala Kupa Srbije protiv Mladosti u Lučanima jer u tom takmičenju "nema popravnog".