nedelja 18. septembar 2011.
RSS

Devenport: Bez novih uslova za Srbiju

BEOGRAD - Velika Britanija nastaviće snažno da podržava proširenje EU na sve zemlje Zapadnog Balkana, uključujući Srbiju, izjavio je britanski ambasador u Beogradu Majkl Devenport, ističući da ne postoje nikakvi novi uslovi.

kompletan tekst

Cvetković: Uskoro besplatne akcije "Telekoma Srbije"

BEOGRAD - Direktor Agencije za privatizaciju Vladislav Cvetković izjavio je danas u Beogradu da podelu besplatnih akcija "Telekoma Srbije" treba očekivati uskoro pošto je ta državna institucija završila sve tehničke 

Dačić: Video nadzor smanjuje broj prekršaja

PANČEVO - Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je u policijskoj upravi u Pančevu puštanju u rad sistema za video nadzor i istakao da je smanjen broj prekršaja u svim gradovima

Avion se survao u publiku na aeromitingu u Nevadi

RINO, SAD - Najmanje troje ljudi je poginulo, a više od 50 je, od kojih 15 teže, povređeno kada se mali avion tokom aeromitinga u američkoj savežnoj državi Nevada srušio u publiku.

Koncert japansko srpskog prijateljstva

BEOGRAD- Koncert pod nazivom "Japanska trešnja za dve violine i gudački orkestar", u okviru muzičke večeri srpsko japanskog prijateljstva, održaće se u ponedeljak, 19. septembra u Skupštini grada.

Nestao ključni svedok ubistva Majkla Džeksona

LOS ANĐELES - Bivši losanđeleški farmaceut Tim Lopez, ključni svedok na suđenju za ubistvo Majkla Džeksona, misteriozno je nestao.

Nove oznake na kućnoj hemiji od 1. oktobra

BEOGRAD - Agencija za hemikalije Srbije najavila je da će od 1. oktobra industrijska i kućna hemija, kao i deterdženti koji se stavljaju na tržište Srbije morati da imaju nova obeležja na pakovanjima, koja će potrošačima omogućiti bolju informisanost i zaštitu.