subota 10. septembar 2011.
RSS

Srbija učinila sve da počne pregovore sa EU

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je Srbija na putu ka Evropskoj uniji učinila sve da dođe do pregovora sa EU i da na tom putu ne očekuje nikakve privilegije, niti olakšice, ali da ne može prihvatiti nove uslove koji bi bili postavljeni.

kompletan tekst

Hiljade prosvetara višak?

BEOGRAD - Sindikati prosvete smatarju da bi resorno Ministarstvo trebalo što pre da iznese podatke o višku zaposlenih, kako se o tome ne bi licitiralo u javnosti. Predstavnici sindikata poručuju da jedino Ministarstvo ima tačne podatke, 

Dačić: Ubistvo u Zemunu nastavak obračuna kriminalaca

BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ubistvo dva muškarca u Zemunu nastavak obračuna kriminalaca i da policija ima pretpostavke o počiniocima tih ubistava.

Besplatni udžbenici mogu se upotrebljavati u punom obliku

BEOGRAD-Povodom sve učestalijih glasina da se udžbenici koje je grad Beograd dao na korišćenje svim beogradskim osnovcima ne mogu aktivno koristiti u nastavi, Sekretarijat za obrazovanje još jednom podseća da se besplatni 

NLO na mestu pogibije beloruskih hokejaša?!

JAROSLAVLJ - Internetom kruži snimak na kojem se vidi nepoznati leteći objekat - NLO, koji se pojavio na nebu samo nekoliko trenutaka pošto se "JAK-42" sa hokejašima Lokomotive iz Minska obrušio u smrt, prepolovio i pao u Volgu.

Mis Srbije provala: Nemam iskustva sa drugim planetama

Stručni žiri Izbora za mis univerzuma je pred misice stavio jednostavan izazov. Devojke su morale da odgovore na tri pitanja: veruju li u život na drugim planetama, kakvu prednost žene imaju pred muškarcima i koje bi životinje volele biti.

Poraženi od Španije, košarkaši Srbije se vade protiv Turske

BEOGRAD – Košarkaška reprezentacija Srbije moraće da pobedi Tursku kako zna i ume nakon što je izgubila meč drugog kola druge faze na EP u Litvaniji protiv Španije koja je predvođena braćom Gasol oduvala „orlove“ sa 84:59 (23:14, 20:18, 27:17, 14:10)