utorak 2. avgust 2011.
RSS
Pripreme za nove donor bolnice

BEOGRAD - Do kraja godine biće obezbeđeni neophodni uslovi - od opreme za utvrđivanje moždane smrti, do koordinatora - osoba koje u najtežem trenutku razgovaraju sa porodicama, da i bolnice u Valjevu,

Udario u glavu policajca na dužnosti

GORNJI MILANOVAC - Policija u Gornjem Milanovcu uhapsila je A. V. iz tog grada zbog sumnje da je udario policajca na dužnosti. Policija je, u nedelju, u ranim jutarnjim satima, u Železničkoj ulici u Gornjem Milanovcu, pokušala da legitimiše A. V. (1982) koji je u bio u alkoholisanom stanju.

Delfini doneli Srbiji svetsko srebro

BEOGRAD - Vicešampioni sveta vaterpolo reprezentativci Srbije, oko 13,30 časova stigli su u Beograd iz Šangaja, gde su u konkurenciji Svetskog šamponata osvojili drugo mesto i srebrnu medalju. Iako su osvajanjm srebrnog odličja ostvarili

Amerika izbegla bankrot za dlaku

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama i predstavnici Kongresa postigli su u nedelju uveče istorijski dogovor o povećanju gornje granice državnog zaduživanja i smanjenju potrošnje.

Đoković TV zvezda, gostuje kod Džeja Lenoa!

BEOGRAD - Prvi reket sveta, srpski teniser Novak Đoković gostovaće 2. avgusta kod jednog od najpopularnijih TV voditelja u SAD Džeja Lenoa, dok će dan kasnije učestvovati u najpopularnijoj tok-šou emisiji na zapadnoj obali SAD, kod Konana O'Brajena.

Bezbol palicama razbijali Islamski centar

NOVI SAD - Nepoznati počinioci razbili su tokom protekle noći stakla na prostorijama Islamskog centra u Novom Sadu.