petak 15. jul 2011.
RSS

Preti nestašica mleka?

BEOGRAD - Udruženje proizvođača mleka Srbije upozorilo je da se u narednim mesecima može očekivati nestašica mleka na domaćem tržištu zbog smanjenje proizvodnje te osnovne životne namirnice.  kompletan tekst

Ljajić: Goran Hadžić biće brzo uhapšen

BEOGRAD - Predsednik Saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić izrazio je uverenje da će jedini preostali haški begunac Goran Hadžić biti brzo uhapšen.

Ceca kraljica lepote i za Amerikance

Amerikanci su, iznenađeni Novakovim uspehom posle Vimbldona, ispitali šta je još dobro u zemlji Srbiji.

Pas Dragoljub s rudarima silazi u okno

RESAVICA - U Rudniku mrkog uglja "Rembas" iz Resavice, svakog dana sa prvom smenom rudara u rudarsku jamu ulazi i jedan pas, a vraća se sa drugom smenom.

Film "Dobrodošli u Nemačku" otvara festival na Paliću

PALIĆ - Projekcijom igranog filma "Dobrodošli u Nemačku" u subotu, 16. jula, na Letnjoj pozornici na Paliću počinje takmičarski program 18. Festivala evropskog filma.

Proglašen Plato Milana Mladenovića

BEOGRAD- Ploču sa natpisom Plato Milana Mladenovića, frontmena rok grupe "Ekatarina velika",  na prostor ispred Doma omladine otkrio poslednji menadžer EKV-a Dušan Ercegovac.

Gadafi planira da digne Tripoli u vazduh?!

MOSKVA - Libijski vođa Muamer Gadafi ima samoubilački plan da digne Tripoli u vazduh, ako ga preuzmu pobunjeničke snage, tvrdi predstavnik predsednika Rusije za Afriku Mihail Margelov.