subota 18. jun 2011.
RSS

EU ne traži priznanje Kosova

BEOGRAD -- Borislav Stefanović izjavio je da za Srbiju neće biti novih uslovljavanja na putu ka EU, povodom navoda da je za to neophodno rešavanje kosovskog problema.  kompletan tekst

Prijave zbog korupcije pri privatizaciji Novosti

BEOGRAD - Savet za borbu protiv korupcije podneo je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv sedam osoba zbog nezakonite privatizacije kompanije Novosti, saopšteno je iz tog tela.

Diplomirala s desetkom uprkos bolesti

KRALJEVO: Uprkos cerebralnoj paralizi 23-godišnja Kraljevčanka Dragana Đorđević je kao treća u generaciji završila Tehnički fakultet u Čačku sa odličnim prosekom, javlja RTS. 

Svetski talenti nemaju novca za školovanje

PANČEVO: Da talenat nije sve što je potrebno da bi se postalo student prestižnih svetskih akademija govori slučaj mladih muzičkih talenata iz Pančeva Milana Berginca i Maje Matijević, koji zbog nedostatka novca ne mogu da se usavršavaju u inostranstvu, javlja RTS.

Dečak iz Pančeva utopio se u brzacima Morače

PODGORICA - Četrnaestogodišnji dečak iz Pančeva nestao je u četvrtak po podne oko 17 časova u brzacima reke Morača u strogom centru Podgorice.

Đoković protiv Šardija u prvom kolu Vimbldona

LONDON – Novak Đoković igraće protiv Žeremija Šardija u prvom kolu Vimbldona, a žreb u Londonu hteo je da se drugi igrač sveta nađe na istoj polovini „kostura“ sa Rodžerom Federerom.

Karneval brodova 2. jula u Beogradu

BEOGRAD - Osmi "Beogradski karneval brodova" biće održan 2. jula na akvatoriju Save od Brankovog mosta do Ušća u Dunav, uz tradicionalni defile karnevalski ukrašenih brodova i koncert "Bajage i instruktora".