petak 3. jun 2011.
RSS

Šutanovac: Mladić nije lečen na VMA

BEOGRAD - Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je juče u Svilajncu da nisu tačne tvrdnje advokata Ratka Mladića da se taj haški optuženik lečio na Vojno medicinskoj akademiji (VMA). kompletan tekst

Vojvodina blokirana sa 1.000 traktora

BEOGRAD - Oko 1.000 traktora i poljoprivrednika i juče je blokiralo sve izlaze iz Pančeva prema Beogradu, uz propuštanje vozila hitne pomoći i automobila u kojima su deca. 

Tadić: Nismo naivni, tražimo svoja prava

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je u intervjuu francuskoj agenciji Frans pres da se nada da će Evropska unija utvrditi datum započinjanja pristupnih pregovora Srbije za početak sledeće godine.

Skoro sve deponije izvor zaraze

BEOGRAD - Skoro sve deponije u Srbiji imaju status nehigijenskih i veliki su epidemiološki rizik za stanovništvo, ocenjeno je na skupu u Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jivanović Batut", podom Svetskog dana životne sredine, 5. juna.

Oružari radikalizovali protest

KRAGUJEVAC - Radnici kragujevačke fabrike "Zastava oružje", koji su već 11 dana u štrajku, zauzeli su magacine municije koji su izvan kruga fabrike, izjavio je predsednik Samostalnog sindikata Dragan Ilić.

Vlada Srbije nikada nije raspravljala o podeli Kosova


BEOGRAD - Podela Kosova nikada nije bila tema o kojoj je Vlada Srbije raspravljala. Vlada vodi politiku prema Kosovu i Metohiji u skladu sa Ustavom i skupštinskim rezolucijama, izjavio šef kancelarije za informisanje Vlade Srbije Milivoje Mihajlović.

Milica Tomašević mis Kosmeta

KOSOVSKA MITROVICA - Milica Tomašević (19) iz Zubinog Potoka izabrana je za Mis Kosova i Metohije 2011. godine, a 7. jula u Beogradu učestvovaće na izboru za Mis Srbije.