ponedeljak 18. april 2011.
RSS

Radujko: Prodaja je korisna za Telekom Srbije

BEOGRAD- Prodaja Telekoma korisna je za budućnost kompanije, izjavio je u intervjuu direktor Telekoma Branko Radujko i naglasio da preuzimanjem većinskog paketa akcija i upravljačke kontrole od strane nekog kredibilnog strateškog investitorakompletan tekst

Šestoro prijepoljčana uhapšeno zbog droge

BEOGRAD- U nastavku akcije „Morava“, policija je uhapsila Emira Ćosovića (26), Ednana Tahirovića (24), Almedina Halilovića (25), Aldina Halilovića (23), Admira Memovića (23) i Aleksandara Cimljanovića (31) iz Prijepolja

Kredit Evropske unije Aleksandrovačkim vinarima udahnuo život

ALEKSANDROVAC- Udruženi lokalni vinari, osmislili projekat i za njega prošle sedmice dobili 510.000 evra bespovratnih sredstava od Evropske unije (EU). „Blagodeti“ projekta koristiće 35 vinarija i domaćinstva koja se bave proizvodnjom vina iz ovog kraja.

Uzbuna u SAD zbog uspavanih kontrolora leta

VAŠINGTON - Američke vlasti menjaju način rada kontrolora letenja nakon još jednog incidenta sa spavanjem na dužnosti.

Manifestacija "stari zanati" u Knez Mihajlovoj ulici

BEOGRAD- Manifestacija “Dani beograda” bila je povod da Knez Mihajlova ulica dobije nešto drugačiji izgled. Stari zanati i stara tradicija, izazvali su oduševljenje Beograđana. U ponudi su bili proizvodi od vune, kože, domaća vina, bombone, drveni i stakleni predmeti ručne izrade.

Španska književnica Marte Rivera gost "Derete"

BEOGRAD - Grafički atelje "Dereta" ugostiće danas špansku književnicu Martu Rivera dela Kruz, koja će predstaviti svoju prvu knjigu prevedenu na srpski jezik "Čovek koji je izmišljao priče".

Helena Bonam Karter u Velikim očekivanjima

LONDON- Britanska glumica Helena Bonam Karter pregovara o jednoj od glavnih uloga u novoj filmskoj adaptaciji "Velikih očekivanja" Čarlsa Dikensa koju će režirati Majk Njuel, objavio je list Varajeti.