četvrtak 10. mart 2011.
RSS

Drašković: Žrvanj tranzicije pregazio junake 9. marta

BEOGRAD - Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković poručio je juče, sa skupa SPO na Trgu Republike kojim je obeležena 20. godišnjica devetomartovskih demonstracija, da će Srbija, ma koliko ponižena, biti brana "Ušću koje stiroporom preti da pobedi 9. mart" kompletan tekst

Zatvorićemo škole ako smanjite plate

BEOGRAD - Sindikati prosvete koji štrajkuju od 28. januara, najavili su danas da će 25. marta obustaviti nastavu u celoj zemlji i organizovati velike proteste u Beogradu, ako im plate budu smanjene zbog štrajka.

U pripremi prodaja preostalih akcija C marketa i Pekabete

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju priprema prodaju preostalih akcija beogradskih trgovinskih preduzeća Pekabeta i C market, ali ih neće prodati po ceni koja je niža od one po kojoj su prodate akcije Delta Maksija belgijskoj kompaniji Delez, rečeno je u Agenciji.

Vozač poginuo u eksploziji u valjevskom gasnom skladištu

VALJEVO - U selu Divci, u okolini Valjeva, juče ujutro oko osam časova, došlo je do eksplozije gasnog skladišta i tom prilikom poginuo je vozač cisterne iz Jagodine Nenad Ignjatović (58). Do eksplozije je došlo prilikom pretovara plinskih boca u skladištu u Divcima

Čačanin Aco i u zatvor zbog ćirilice!

ČAČAK - Aco Đ. (47) iz Čačka, koji je odbio da plati kaznu za pogrešno parkiranje jer je bila napisana latinicom, dobio je sudsko rešenje kojim mu se ta novčana kazna zamenjuje zatvorom.

Virtuelni muzej Zorana Đinđića

BEOGRAD - Prvi virtuelni muzej dr Zorana Đinđića predstavljen je danas u Beogradu, a na sajtu njnjnj.zoranđinđic.org svi njegovi poštovaoci ubuduće će moći da vide informacije o njegovom životu i radu koje do sada nisu prikazane.

Pohvaljeni i nagrađeni beogradski policajci

BEOGRAD- Policajci iz Obrenovca koji su sprečili osumnjičenog za razbojništvo da aktivira bombu i saobraćajni policajac koji je nepokretnu ženu izvukao iz stana u plamenu pohvaljeni su u Policijskoj upravi (PU) za Grad Beograd.