sreda 17. novembar 2010.
RSS

Uhapšeno 80 dilera povezanih sa Šarićevom narkobandom

RIM - U Italiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Srbiji uhapšeno 80 kriminalaca povezanih sa narkobandom Darka Šarića.
kompletan tekst

Tadić: O vladi posle Nove godine

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić najavio je danas da će stranke vladajuće koalicije posle Nove godine analizirati dosadašnji rad Vlade Srbije i razmotriti mogućnost njene rekonstrukcije. Tadić je, tokom posete fabrici "Bol pekidžing", izjavio da o

Direktor VBA: U Vojsci Srbije nema značajne korupcije

BEOGRAD - Vojno-bezbednosna agencija (VBA) je do sada podnela krivične prijave protiv 172 lica zbog korupcije, i to tri oficira i pet vojnih službenika, zbog sumnje da su primali mito, i 164 civila koji su ga davali, izjavio je direktor VBA Svetko Kovač.

"Fijat" uskoro dostavlja spisak koopreranata

KRAGUJEVAC - Kompanija "Fijat automobili Srbiji" trebalo bi da do kraja ove godine dostavi spisak koopoperatnskih firmi čije će fabrike biti smeštene u industrijskoj zoni Korman polje, kazali su u upravi Grada Kragujevca.

Lopovi u Beogradu ukrali 15 miliona dinara

BEOGRAD- Da pljačkaši nikad ne miruju potvrdio je i jučerašnji dan, kada su za nešto više od dva sata na Vračaru i Novom Beogradu uspeli da ukradu 15 miliona dinara, a zatim da za sobom zametnu trag. Dvojica lopova maskirani fantomkama i naoružana

Novobeogradski dalekovod uskoro ispod zemlje

BEOGRAD - Predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković i predstavnik firme „Elektroistok inženjering" Dejan Paunović potpisali su ugovor o izradi idejnog projekta za izmeštanje dalekovoda ispod zemlje u novobeogradskim blokovima 70 i 70a.

Pižon vodi "orlove" na popravni protiv Bugarske

SOFIJA - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović kaže da bi pobeda u današnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bugarske bila veoma važna zbog vraćanja poljuljanog samopuzdanja reprezentativcima Srbije.