petak 24. septembar 2010.
RSS

Dve devojke izbole nožem muškarca ispred Palate pravde

BEOGRAD  -  Policija je saopštila da je uhapsila Beograđanke Monju Valok (38) i Kristinu Novak (32), zbog sumnje da su izvršile krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad Zoranom Vasilijevićem (37) ispred Palate pravde u Beogradu. kompletan tekst

Samit lidera Balkana u Njujorku održan bez Srbije

NJUJORK - Na marginama zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku i ove godine je održan Samit lidera Balkana, na kojem su se okupili visoki zvaničnici više zemalja regiona, ali bez predstavnika Srbije.

Belgijska policija penzionisanog slikara zamenila sa Mladićem

BRISEL - Belgiska policija uhapsila je penzionisanog slikara iz te države misleći da je haški begunac, bivši načelnik Generalštaba VRS  general Ratko Mladić.

Troje povređeno u pucnjavi u Nišu

NIŠ - Dve osobe i jedan od napadača povređeni su u pucnjavi u Ulici Todora Milovanovića u blizini niškog Doma zdravlja

Igor Vidović nasrnuo na Maju Gojković

NOVI SAD - Za manje od 24 sata Novosađanin Igor Vidović (42) nasrnuo je u Gradskoj skupštini i verbalno vređao predsednicu Narodne partije Maju Gojković, a dan ranije i predsednika Političkog saveta te partije Sašu Adamovića.

Što pre izmeniti zakone o načinu rada USS

BEOGRAD - Predsednica Ustavnog suda Srbije (USS) Bosa Nenadić izjavila je da što pre treba izmeniti zakone o nadležnosti, organizaciji i načinu rada tog suda.

Apel građanima da daju krv

BEOGRAD  - Institut za transfuziju krvi Srbije apelovao je  na sve građane da u što većem broju daju krv u tom Institutu, u autobusu na Trgu Republike, ili nekoj od ekipa Instituta na terenu, kako bi se povećale rezerve krvi, kojih trenutno ima samo za dva dana.