ponedeljak 13. septembar 2010.
RSS

Ministri spoljnih poslova EU o kandidaturi Srbije

BRISEL - Na sastanku ministara spoljnih poslova EU će, kako je ranije najavljeno, najverovatnije, biti reči i o prosleđivanju kandidature Srbije za članstvo u Uniji. kompletan tekst

Četvrto mesto za košarkaše Srbije

ISTANBUL - Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Turskoj, pošto je sinoć izgubila od Litvanije sa 99:88 (23:22, 25:16, 24:16, 27:34).

Najefikasniji u timu Srbije bio je Novica Veličković sa 18 poena. Marko Kešelj postigao je 12, a Duško Savanović 10 poena.

Slavlje Bošnjaka u Novom Pazaru loša poruka svima

BEOGRAD - Narodni poslanik Meho Omerović izjavio je da je slavlje Bošnjaka u Novom Pazaru, nakon što su košarkaši Turske pobedili Srbiju, predstavlja još jedan u nizu incidenata koji zahteva veće angažovanje države u rešavanju ozbiljnih socijalno-ekonomskih pitanja u tom regionu.

Jovanović se najdirektnije umešao u poslove IZ

NOVI PAZAR - Vrhovni poglavar Islamske zajednice Srbije (IZS), reis ul ulema Adem Zilkić, optužio je lidera Liberalno demokratske partije Čedomira Jovanovića da se neprincipijelno i na najdirektniji način umešao u poslove Islamske zajednice.

Za kupovinu 4.578 jeftinih stanova 5.000 prijava

BEOGRAD - Za kupovinu 4.578 jeftinih stanova, koliko će ukupno biti izgrađeno na prostoru bivše kasarne "4. juli" u Beogradu, već se prijavilo oko 5.000 građana.

Puni rafovi i potpuna stabilnost cena

BEOGRAD - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević narednih meseci očekuje dobru snabdevensot tržišta i potpunu stabilnost cena.

Živa beba ostavljena u kanti u avionu

MANILA - Jedno novorođenče pronađeno je danas živo u kanti za smeće u toaletu putničkog aviona koji je sleteo u Manili