petak 3. septembar 2010.
RSS

Rezolucija stvar dogovora

BEOGRAD - Ambasador Velike Britanije u Beogradu Stiven Vordsvort izjavio je juče da Španija sa Srbijom i partnerima iz Evropske unije (EU) radi na usaglašavanju teksta rezolucije o Kosovu za Generalnu skupštinu kompletan tekst

Veće plate prosvetarima

BEOGRAD - Predstavnici Vlade Srbije i četiri reprezentativna sindikata obrazovanja dogovorili su se da plate zaposlenih u prosveti naredne godine budu povećane, ali je i dalje ostalo sporno za koliko bi zarade bile uvećane

(Bez)značajno poskupljenje struje

BEOGRAD - Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila je da nije izvesno da li se do kraja godine može očekivati značajniji rast cene električne energije u Srbiji.

Podnet zahtev za istragu protiv Luke Bojovića

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal podnelo je sudu zahtev za sprovođenje istrage protiv Luke Bojovića zbog sumnje da je organizovao više ubistava.

Odloženo suđenje za ubistvo Borisa Tatona

BEOGRAD - Suđenje optuženima za ubistvo francuskog državljanina Brisa Tatona 17. septembra prošle godine u centru Beograda, odloženo je, jer se pozvani svedoci nisu pojavili u Višem sudu u Beogradu.

Tipsa razbio Rodika na Ju-Es openu

NJU JORK - Tipsarević, rangiran na 44. mesto u svetu, pobedio je Amerikanca, koji zauzima 4. mesto, sa 3:1 ( 3-6,7-5,6-3,7-6) i prvi put u karijeri ušao u teće kolo prestižnog turnira.

Prinosi kupine u Podrinju manji nego lane

LOZNICA - Prinosi kupine čija je berba u Podrinju završena upola su manji nego lane i nisu ispunili očekivanja proizvođača koji su računali da će im bar delimično nadoknaditi nepovoljan poslovni bilans, koji su prethodno imali sa malinom.