subota 12. jun 2010.
RSS

Šoškić: Ne bi trebalo dalje jačati dinar

BEOGRAD  - Predsednik Saveta Narodne banke Srbije Dejan Šoškić izjavio je  da monetarna politika ne bi trebalo da u narednom periodu dozvoli jačanje dinara prema evru, ukoliko ono nije praćeno rastom produktivnosti, odnosno ukoliko ugrožava konkurentnost domaće privrede. kompletan tekst

Albanci napali Srbe u Kosovskoj Mitrovici

KOSOVSKA MITROVICA - Mladić srpske nacionalnosti iz Kosovske Mitrovice lakše je povređen, a dvojica su zadobila ogrebotine kada ih je u severnom delu tog grada napala manja grupa Albanaca koju je policija odmah privela.

Martonji razgovarao sa srpskim zvaničnicima

BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković i potpredsednik Vlade za evropske integracije Božidar Đelić razgovarali su sa ministrom spoljnih poslova Mađarske Janošem Martonjijem.

Muslimanske ratne zastave opet u Srebrenici

POTOČARI - Ispred memorijalnog centra u Potočarima kod Srebrenice, u Republici Srpskoj, ponovo su postavljene ratne zastave bivše muslimanske armije BiH, što je izazvalo veliko uznemirenje i zaprepaštenje srpskog stanovnoštva u ovom kraju.

Peconi pušten iz pritvora, obezbeđenje kod istražnog sudije

BEOGRAD - Biznismen Predrag Ranković Peconi pušten je iz pritvora, dok su dva člana njegovog obezbeđenja privedena kod istražnog sudije, saznaje RTS iz advokatske kancelarije Zdenka Tomanovića.

Praunuka Nelsona Mandele poginula u saobraćajnoj nesreći

JOHANESBURG- Praunuka Nelsona Mandele, Zenani Mandela (13) poginula je u jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila posle koncerta povodom otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu.

Zemun pomaže izbeglice

BEOGRAD - Opština Zemun pozvala je s izbegle i interno raseljene koji žive na njenoj teritoriji da podnesu zahtev za dodelu pomoći u građevinskom materijalu i izgradnji montažnih kuća.