petak 28. maj 2010.
RSS

Silajdžić i lideri u regionu su uvek dobrodošli

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da ne zna kada će predsedavajući Predsedništva BiH Haris Silajdžić doći u Srbiju, ali da je uvek dobrodošao kao i svaki drugi regionalni lider. kompletan tekst

Šutanovac: Potpisaćemo sporazum sa Hrvatskom

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac najavio da će Srbija i Hrvatska u junu potpisati sporazum o saradnji u oblasti odbrane.

Uspešno završeni pregovori, još 380 miliona evra od MMF

BEOGRAD - Ministarka finansija Diana Dragutinović izjavila je da su završeni pregovori o četvrtoj reviziji stend-baj aranžmana naše zemlje i Međunarodnog monetarnog fonda i da će to omogućiti Srbij

Muslimani Karadžića prisluškivali pod šifrom Latas

HAG  - Muslimani su me prisluškivali pod šifrom Latas, izjavio Radovan Karadžić na suđenju pred Tribunalom u Hagu.

Prevarom uzeo pet miliona dinara

BEOGRAD  - Službenici Uprave kriminalističke policije uhapsili su Novicu M. (1978) iz Beograda, osumnjičenog da je lažnim posredovanjem u pribavljanju kredita od oštećenih građana uzeo pet miliona dinara.

Policajci povredili pešaka

PROKUPLJE -- Prokupačka policija pokrenula je disciplinski postupak protiv dvojice policajaca jer su van dužnosti privatnim automobilom oborili i lakše povredili pešaka.

Uskoro međunarodni tender za nabavku platana

Uskoro će biti raspisan međunarodni tender za nabavku platana, koji će u oktobru biti posađeni u Bulevaru kralja Aleksandra umesto posečenih stabala.