četvrtak 8. april 2010.
RSS

Tadić: Bosni ne preti rat

MEDVEĐA - Predsednik Srbije Boris Tadić i zamenikameričkog državnog sekretara Džejms Stajnberg saglasili su se da su netačne informacije da Bosni i Hercegovini preti rat.

- Ne radi se ni o kakvom ratu, situacija se dramatizuje, ne znam sa kojim ciljem

kompletan tekst

VIDEO: Toma - "Dinkiću, j... ti mater, g... jedno"

BEOGRAD - Psovke i uvrede juče su se, posle višemesečne "pauze", ponovo vratile u Skupštinu Srbije. Duhove je rasplamsala naizgled bezazlena rasprava o regionima.
Može se reći da je deblji kraj izvukao ministar ekonomije Mlađan Dinkić. Najpre ga je lider NS

Pavlović: U privatizaciji Novosti sve nezakonito

BEOGRAD - Privatizacija Večernjih novosti treba da bude poništena, jer je urađena nezakonito, poručuje Branko Pavlović, zastupnik bivših radnika ove kompanije koji su ostali uskraćeni za akcije.
- U privatizaciji Novosti apsolutno sve je nezakonito

Katarina Rebrača iza rešetaka

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je juče, u saradnji sa višim tužilaštvom, poznatu manekenku Katarinu Rebraču, vlasnicu humanitarnog fonda koji ima njeno i modne agencije "K Models"!

Umrla autorka prve optužnice protiv Miloševića

NJUJORK - U Njujorku je u 57. godini umrla Nensi Peterson, nekadašnja tužiteljka Međunarodnog tribunala za ratne zločine u Hagu, koja je odigrala vodeću ulogu u sastavljanju optužnice protiv nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića

Slonica teško povredila čoveka u Zoo-vrtu

BEOGRAD - U Zoološkom vrtu danas je teško povređen stariji čovek kada je ušao u prostor sa slonovima. On je operisan na Urgentnom centru i njegovo stanje zasad je stabilno.

Ko je ubio Dadu Vujasinović

BEOGRAD - Novinarka nedeljnika Duga Radislava Dada Vujasinović definitivno nije izvršila samoubistvo! Uoči 16-godišnjice njene misteriozne smrti, direktor srpske policije Milorad Veljović potvrdio je