sreda 7. april 2010.
RSS

Uhapšena Katarina Rebrača

BEOGRAD - Katarina Rebrača, osnivač Dobrotvornog fonda za borbu protiv raka dojke, koji nosi njeno ime, uhapšena je danas zbog sumnje da je protivpravno prisvojila 37 miliona dinara iz sredstava tog fonda.


 

kompletan tekst

Veljo, što me nisi branio?

BEOGRAD - Dejan Stojadinović osuđen je juče na dve godine zatvora zbog napada na lidera Nove Srbije Velimira Ilića, 5. februara!
- Velika mi je čast da budem u zatvoru! To je politička odluka! Svi ste vi ubili Đinđića

Dodik traži zabranu zara

BANJALUKA - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je da će poslanici njegove stranke u Parlamentarnoj skupštini BiH predložiti usvajanje deklaracije o osudi turskog genocida nad Jermenima početkom 20. veka.

Dinkić me nazvao džukelom

BEOGRAD - Jorgovanka Tabaković iz poslaničke grupe "Napred, Srbijo" tvrdi da joj je ministar ekonomije Mlađan Dinkić rekao da je "džukela" zbog navoda koje je iznela u toku rasprave na sednici Skupštine Srbije.

Čanak: Kriminalci u obezbeđenju

BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) predložiće Skupštini Srbije da usvoji zakon kojim će se regulisati rad agencija za obezbeđivanje lica i objekata, najavio je danas predsednik te partije Nenad Čanak.

Miloševiću napadači povredili kičmu

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Strahinja Milošević, koji je u subotu pretučen ispred novosadskog kluba "Studio", ima lakše povrede glave i prelom dva lumbalna pršljena lakšeg stepena, saopštio je lekar "crno-belih" Mladen Maksić

Pasji porez

BEOGRAD - Psi i mačke lutalice ponovo će zauzeti ulice gradova u Srbiji, jer narod neće imati para da plati porez na njihovo držanje! Grad Beograd uveo je porez na kućne ljubimce, i to po 500 dinara godišnje za sterilisane pse i mačke i dvostruko više za nesterilisane.