utorak 6. april 2010.
RSS

Karići ostaju bez imovine?

BEOGRAD - Imovina Bogoljuba Karića, bivšeg predsednika "BK grupe" i suvlasnika "Mobtela" koji se tereti za višemilionsku proneveru, mogla bi uskoro da pređe u ruke države, piše Kurir!
Specijalno tužilaštvo naložilo je sprovođenje finansijske istrage kompletan tekst

Toplica Marković
Ubica došao na uviđaj

ĆUPRIJA - Uhapšeni Toplica Marković (30) iz Krušara glavni je osumnjičeni za dvostruko ubistvo dve devojke koje je zapanjilo čitavu Srbiju!
- Dve devojke su oko četiri sata ujutru primile Markovića u automobil

Spaho: Zukorlić mobilisao muslimane za rat u BiH

BEOGRAD - Muamer Zukorlić ne sme da govori o genocidu u Srebrenici jer je devedesetih muslimane mobilisao za rat u BiH, kaže Sulejman Spaho, poslanik Srpske radikalne stranke!
- Kao neko ko je početkom devedesetih godina direktno mobilisao mlade muslimane

Napadaču na Ilića dve godine zatvora

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na dve godine zatvora Dejana Stojadinovića zbog napada na predsednika Nove Srbije Velimira Ilića 5. februara u centru Beograda.

Sudija Dragomir Gerasinović rekao je da je Stojadinović

Srbi, vratite se na Kosmet da vas kamenuju

BEOGRAD - Dok su čelnicima albanske vlasti na Kosovu puna usta demokratije i poziva na povratak, Srbi koji pokušaju da se vrate suočavaju se sa napadima, prebijanjima, kamenovanjem...
Ministar za KiM Goran Bogdanović kaže da Srbi ne mogu da se vrate na Kosovo i Metohiju

"Rad na crno" po podrumima i garažama

BEOGRAD - U Srbiji je rad na crno najviše zastupljen u trgovini, ugostiteljstvu, zanatskim, industrijskim i proizvodnim pogonima i građevinarstvu, pokazuju najnoviji podaci Inspektorata za rad.

Palma i Dinkić u Uniji zajedno!?

BEOGRAD - Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije, mogao bi da bude među osnivačima Unije regionalnih stranaka, na osnivačkoj skupštini nove stranke Mlađana Dinkića 16. maja! Samo treba da klimne glavom i gotovo!