petak 26. mart 2010.
RSS

Novi guverner iduće sedmice?!

BEOGRAD  - Premijer Mirko Cvetković najavio je da će Vlada Srbije do kraja sledeće nedelje nominovati novog guvernera Narodne banke Srbije (NBS) kompletan tekst

"Mercedes" delio mito i u Srbiji

BEOGRAD - "Mercedes" je i u Srbiji podmićivao službenike vlade, otkrila je istraga američkog ministarstva pravde! Naime istražitelji iz SAD imaju dokaze da je nemački proizvođač automobila "Dajmler" (proizvođač mercedesa) podmićivao vladine službenike

Opasne bebi-nosiljke povučene iz Srbije

BEOGRAD - Nosiljke za bebe "sling rajder" američkog proizvođača "Infantina", koje su povučene iz prodaje u Severnoj Americi jer se dovode u vezu sa smrću tri bebe, povlače se iz prodaje i u Srbiji.

U vodi u GAK "Narodni front" pronađena bakterija proteus

BEOGRAD - U najvećem srpskom porodilištu GAK "Narodni Front" zaposleni i pacijentkinje već skoro tri meseca ne smeju da piju vodu sa česme, koja je proglašena tehnološkom, a bebe se brišu vlažnim maramicama.

VAC: Vukotić želeo saradnju

BEOGRAD - Nemačka medijska grupacija VAC (WAC) negirala je juče navode direktora i glavnog i odgovornog urednika Novosti Manojla Vuktića koji tvrdi da sa tom kućom nije imao ugovor o prodaji srpskog lista.

Kristijan se plaši trovanja

BEOGRAD - Aleksandar - Kristijan Golubović plaši se da ne bude otrovan u Centralnom zatvoru!
Njegova supruga Suzana Golubović (31) donosi mu svaki dan hranu u CZ jer on iz bezbednosnih razloga ne želi da jede

Partizan poražen u drugom meču od Makabija

TEL AVIV - U drugoj utakmici četvrtfinalne serije Evolige košarkaši Partizana izgubili su sinoć u Tel Avivu od izraelskog Makabija sa 98:78 (26:24, 28:15, 19:19, 25:20).