utorak 2. mart 2010.
RSS

Ejup Ganić u pritvoru

LONDON - Bivši član ratnog Predsedništva Bosne i Hercegovine Ejup Ganić (63), koji je juče uhapšen u Londonu na osnovu srpske poternice, biće zadržan u pritvoru, prenosi AP.
Ganić je uhapšen na međunarodnom aerodromu "Hitrou" u Londonu kada je pokušao da

kompletan tekst

Albanci sa juga Srbije prete belom šengenu

BEOGRAD - Albanci sa juga Srbije i iz Makedonije masovno traže azil u Belgiji, što može ugroziti belu šengen listu za naše građane!
Da je stvar ozbiljna govori činjenica da su

Mrkonjić: Pomogao sam jer je u nevolji!

BEOGRAD - Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić oglasio se juče i "objasnio" zašto je Branislavu Parezanović, bahatu sekretaricu predsednice parlamenta Slavice Đukić-Dejanović, povukao u svoj resor, iako je celokupna srpska

Kurs prema evru tržišno određen

ZAJEČAR - Kurs dinara prema evru tržišno je određen na osnovu ponude i tražnje, a Narodna banka Srbije ne dozvoljava da dođe do značajnih oscilacija kursa i zbog toga interveniše na tržištu, rekao je juče premijer Srbije Mirko Cvetković.

"Jat" niko neće

BEOGRAD - Nacionalni avio-prevoznik "Jat ervejz" trenutno nema konkretne ponude vezane za privatizaciju i nikakvi pregovori nisu započeli, objašnjava državni sekretar za vazdušni saobraćaj Miodrag Miljković.

Podignuta optužnica protiv Miladina Kovačevića

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miladina Kovačevića kojom ga tereti za nanošenje teških telesnih povreda opasnih po život američkom državljaninu Brajanu Štajnhaueru, 4. maja 2008, u okrugu Brum u SAD.

Vašington: Biološko oružje je u modi

Bio-oružje je trenutno u modi, jer svaki ludak koji želi masovne žrtve vidi biološko oružje kao opciju. Ono je najpodmuklija, najozbiljnija pretnja zbog toga što je jeftino i može se naći u prirodi, a korišćenje takvog oružja može biti veoma