Glas Javnosti

PRETRUŠEV: Zapad ne želi jaku i samostalnu Rusiju

Svet
Autor: Glas javnosti

Prema njegovim rečima, pred Rusijom je sada mnogo izazova, koji često potiču direktno od njenih geopolitičkih protivnika.

Patrušev je takođe naglasio da su Sjedinjene Američke Države i njihovi saveznici odlučno odbili da priznaju fundamentalne interese Rusije u sferi nacionalne bezbednosti.

On je naglasio da Sjedinjene Američke Države, boreći se za globalno liderstvo, glavnim protivnikom smatraju Moskvu, trudeći se da unište njenu multinacionalnu kulturu i tradicionalne vrednosti.

„Zbog toga sada čine sve da našoj zemlji nanesu strateški poraz, kako na bojnom polju, tako i u drugim oblastima“, rekao je Patrušev.

On je objavio da je Naučni odbor pri Ruskoj Federaciji pripremio preporuke o tome kako da se suprotstavi vojnim pretnjama koje potiču od perspektivnog naoružanja NATO zemalja.
Pored toga, Patrušev je ocenio da je Ukrajina najupečatljiviji primer civilizacione degradacije.

„Aktivno promovisanje u medijskoj sferi stereotipa, modela ponašanja, ideologija, pogleda na svet savremenog Zapada dovodi do erozije tradicionalnih oblika društvenog i duhovnog života, gubitka identiteta i nacionalne svesti karakterističnih za pojedine države i narode“, rekao je sekretar SB Rusije.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR