Glas Javnosti

SAŠA POPOVIĆ HITNO HOSPITALIZOVAN: Završio na Ortopediji

Estrada
Autor: Glas javnosti

Njegovo loše raspoloženje dodatno je podgrejalo interesovanje javnosti za ovaj slučaj, ali informacije o uzroku njegovog zdravstvenog problema i dalje su nepoznate.

Kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, nalazi se na Institutu za ortopediju na Banjici gde je zbog problema sa nogom zbrinut. Njegova noga je u gipsu do kolena, a prema saznanjima Informera, Saša je zbog lošeg zdravstvenog stanja privremeno u kolicima.

Detalji o tome šta se tačno dogodilo Saši Popoviću nisu poznati, a izvor blizak situaciji je otkrio da je Saša bio neraspoložen dok je čekao na pregled u bolnici. Njegovo loše raspoloženje dodatno je podgrejalo interesovanje javnosti za ovaj slučaj, ali informacije o uzroku njegovog zdravstvenog problema i dalje su nepoznate.


Ovo iznenadno pojavljivanje Saše Popovića u bolnici izazvalo je znatiželju javnosti, a njegovo neraspoloženje dodatno je pojačalo interesovanje za njegovo zdravstveno stanje. Ostaje da sačekamo zvanično saopštenje ili izjavu iz njegovog okruženja kako bismo saznali više detalja o ovom slučaju.

Inače, Popović je skoro za medije pričao u kakvoj je fizičkoj formi, pa je govorio o tome koliko vežba.

- Trudim se da sam uvek u dobroj formi, tako da je fizička aktivnost kod mene nešto što se podrazumeva. Moramo i zdravo da se hranimo da bismo bili dobro, tako da nije sve u tome da samo idete na traku za trčanje. Vodim računa naravno koliko mogu i koliko mi to obaveze dozvole. Isto rade i drugi u mojoj porodici, tako da smo motivatori jedni drugima za te stvari - objasnio je Saša. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR