Glas Javnosti

"Babizam", fitnes grupa osudila žene koje nose ovakav donji veš

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iako mnogi misle da je i "loša reklama-reklama", brisanjem statusa jasno je da poznata fitnes grupa nije dobila željene rezultate

Na internetu je osvanuo oglas u kom poznata fitnes grupa "United Fitness Balkan" objašnjava šta predstavlja "babizam". Iako su možda očekivali dobar marketing, ovakvu osudu korisnika društvenih mreža svakako nisu.

Naime, u pomenutoj objavi predstavljena je žena u helankama, koje se delimično provide, te se ispod nazire donji veš. Kako se na stranici navodi, problem je što veš nije "prihvatljiv" za mlade osobe, već iskuljučivo za stariju populaciju.

"Babizam - kada vežbačica nosi gaće namenjene starijoj populaciji", pisalo je na slici, dok je u opisu objave stajalo "Babizam ne jača organizam".

Ova objava naišla je na veliku osudu, kako starijih tako i mlađih, koji su im verovatno bili ciljna grupa, te su status ubrzo i uklonili. Iako mnogi misle da je i "loša reklama-reklama", brisanjem statusa fitnes grupa jasno ukazuje na to da nije dobila željene rezultate.


Ipak, brojni korisnici su već uslikali "printskrinove", koji su se proširili društvenim mrežama, a jedna influenserka je vidno iznervirana snimila video u kom je iskritikovala pomenutu grupu.

- Zamislite da idete da trenirate, i da neko od vas očekuje da nosite tange dok trenirate. Da li to vama zvuči da žena ima pravo da se obuče kako želi, i da uradi trening tako što će se fokusirati na svoje mogućnosti, a ne izgled. Ne mogu da razumem koliko je to normalizovano, i koliko je ljudima to smešno u zabavno - rekla je ona.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR