Glas Javnosti

ŠIRI SE ISTRAGA! BIĆE ISPITAN I OTAC DRUGOG OSUMNJIČENOG: Novi svedok u slučaju ubistva devojčice Danke

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem javnom tužilaštvu biće ispitan Dušan Janković, otac Srđana Jankovića osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2).

Dušan Janković, otac Srđana Jankovića (50) iz sela Luka, osumnjičenog da je učestvovao u ubistvu Danke Ilić, biće ispitan sutra u Višem javnom tužilaštvu.

U VJT Zaječar se nastavlja ispitivanje svedoka i u toku istrage ispituju se komšije, rođaci i kolege sa posla osumnjičenih na okolnosti kretanja osumnjičenih u periodu od nestanka deteta do njihovog hapšenja.


Srđan Janković  (Foto: Printskrin)

DNK veštačenja u toku

Naložena su i veštačenja bioloških tragova (DNK). "Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru još nisu stigli rezultati veštačenja koja su naložena. Čim se stvore uslovi, osumnjičeni će biti upućeni na neuropsihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu", kažu u VJT Zaječar.


Dejan Dragijević     (Foto: Printskrin)

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala 26. marta, kako se ubrzo ispostavilo udarena je kolima, a nakon toga i ubijena prema priznanju osumnjičenih. Kao osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić uhapšeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot.


Glas javnosti/B06S

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od AV Kapone pliva u 23.04.2024 19:37:57 h
     0 
A hoće te i njega da ispratite na onaj svet Naravno prirodnom smrću, metoda će biti ista ili će i njega da učite da pliva kao Cvijana, ili pak možda da mu šanete na ivo onako iza leđa kao Oliveru Ivanoviću !