Glas Javnosti

Lil Pump dolazi u Srbiju ovog leta: Popularni reper istetovirao Trampa na nozi

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Američki reper nastupiće 28. juna na Arsenal Festu u Kragujevcu

Reper Lil Pump, koji stiže u Srbiju ovog leta, gde će biti deo Arsenal Festa 28. juna, kada će i nastupiti na Main stage-u, viđen je na aerodromu u Los Anđelesu, gde se pohvalio tetovažom Donalda Trampa, koja se nalazi na njegovoj levoj nozi.
Hip hoper, koji je bio u pratnji telohranitelja, bio je nasmejan, podigao nogavicu i pokazao da mu je istetoviran lik američkog političara i biznismena.
Inače, Lil Pump se istakao kao deo scene SoundCloud repa krajem 2010. godine. Skrenuo je pažnju šire publike singlom "Gucci Gang" iz 2017. godine, koji je zauzeo treće mesto na Billboard Hot 100 listi i bio najava za njegov debitni studijski album "Lil Pump".

Iako su njegov hit kritičari i deo publike loše primili, ona je ipak dobila pet ploča od strane RIAA (Udruženje diskografske industrije Amerike), dok je album zauzeo treće mesto na Billboard 200 listama.


U naredne dve godine nastavio je uspeh sa pesmama "I Love It", "Esskeetit", "Drug Addicts", "Butterfly Doors", "Be Like Me" i "Welcome to the Party" za soundtrack filma "Deadpool 2".

Njegov drugi studijski album, "Harverd Dropout" (2019), popeo se na sedmo mesto Billboard 200 liste, ali su ga kritičari loše ocenili. Treći studijski album, "Lil Pump 2" (2023), objavljen je uz uglavnom povoljne kritike, mada nije zabeležio plasmane na nekim top listama, navodi se na sajtu Arsenal Festa, koji će se ove godine održati od 27. do 29. juna. u Kragujevcu.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR