Glas Javnosti

Ana Nikolić poslala poruku Rasti nakon njegove operacije

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ana Nikolić je bacila sve u rebus novom objavom na Instagramu.

Poznati reper Stefan Đurić Rasta nedavno je uspešno operisan i trenutno se oporavlja od zahvata. Kako je prethodno najavljeno, operacija je protekla bez komplikacija, a Rasta se sada oporavlja nakon hitne intervencije.

Podsećanja radi, pre same operacije, Rasta je iskusio ozbiljan problem koji ga je sprečavao da normalno funkcioniše. Sumnjao je da je u pitanju diskushernija, međutim, ispostavilo se da je situacija bila ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo.

Ana Nikolić je na Instagramu podelila storiju u kojoj je iz kabine za presvlačenje uputila poruku podrške bivšem suprugu, Stefanu Đuriću Rasti, koji je zbog ozbiljnih problema sa diskushernijom zadržan u bolnici i hitno operisan. Ova iznenadna hospitalizacija izgleda da je doprinela smirivanju tenzija između bivših supružnika.

- Brzo se oporavi, tata - napisala je Ana Nikolić putem svog storija na Instagramu.


Foto: instagram

Podsetimo, nedavno, Ana je tvrdila da joj Rasta duguje novac za album "Labilna" koji joj je radio dok su bili u ljubavi, navodeći da novac od pregleda nikada nije dobila. Ova situacija dodatno je zakomplikovala odnose između dvoje estradnih umetnika.


Iako su prošli kroz turbulentan period, Rasta se oglasio na društvenim mrežama zahvaljujući se na podršci i pomoći koju je dobio tokom bolničkog lečenja. Istakao je važnost podrške i naglasio da se u teškim situacijama shvata ko su pravi prijatelji.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR