Glas Javnosti

POTRESNE SCENE ISPRED RIBNIKARA: Roditelji dece došli zagrljeni, veliki broj građana odaje poštu žrtvama masakra (FOTO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Na godišnjicu masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", roditelji, drugovi i veliki broj građana došao je da oda poštu žrtvama masakra.

Danas se obeležava godišnjica masakra u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kom je maloletni dečak (13) ubio devetoro dece i čuvara škole, dok je ranjeno je nekoliko učenika i nastavnica istorije.

Komemoracija za žrtve masovnog ubistva u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar“ počela je danas u 8.40 časova.

Roditelji ubijene dece i porodica čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" stigli su u ovu ustanovu noseći vence od belog cveća i sveće u rukama.

Oni su svi zajedno došli da odaju poštu svojim najmilijima koji su tragično stradali pre tačno godinu dana u prostorijama ove škole kada je na njih zapucao trinaestogodišnji dečak. 


(Foto: Printskrin RTS)

Roditelji su došli zagrljeni, a ispred škole je i veliki broj njihovih drugara i građana sa cvećem u rukama. Ljudi se okupljaju na mestu ispred škole gde je postavljen pano sa fotografijama ubijenih, gde polažu cveće i pale sveće.

Deo ulice Kralja Milutina, od Njegoševe do Krunske, nazvan ‘Prostor tišine’, biće zatvoren za saobraćaj od 8.40 do 19.30 za građane koji žele da odaju počast žrtvama.


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR