Glas Javnosti

ISTRAGA UBISTVA DANKE ILIĆ: Poznato ko su SVEDOCI koji se saslušavaju

Hronika
Autor: Glas javnosti

U toku istrage za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić koju sprovodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru danas je saslušana Svetlana Dragijević majka osumnjičenog Dejana Dragijevića i supruga Radoslava Dragijevića osumnjičenog za pomaganje pri skrivanju tela devojčice.

Prema informacijama, danas i sutra će biti nastavljeno sa saslušanjem svedoka.

Svetlana je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči u tužilaštvu, kao najbliži srodnik osumnjičenih.

Posle Svetlane, u tužilaštvu su danas saslušana još dva svedoka, dok je za sutra u tužilaštvo pozvano još svedoka.

- Što se svedoka tiče, to su prijatelji, kolege, poznanici, ali i porodica drugoosumnjičenog Srđana Jankovića - navodi izvor.


(Foto: Jutjub)

Podsetimo, tri člana porodice Dragijević su uhapšena zbog ubistva dvogodišnje devojčice, ali je mlađi brat prvoosumnjičenog Dejana, Dalibor preminuo u pritvoru od srčanog udara nepunih 48 sati posle hapšenja.

Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Prema priznanju Dragijevića datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem (73) i sada pokojnim bratom (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"




Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR