Glas Javnosti

UDARNA VEST: Napadnut sin kapetana UKP-a Zdravka Rajevića

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nezvanično saznajemo da je pre nekoliko dana došlo do pokušaja napada na život i telo dvadesetogodišnjeg sina policijskog službenika, kapetana UKP Zdravka Rajevića, od strane većeg broja dobro organizovanih naoružanih izvršilaca sa fantomkama.

Samo zahvaljujući spletu srećnih okolnosti, isti je uspeo da iz svega za sada izađe nepovređen. O događaju su obaveštene nadležne institucije. Zdravko Rajević postao je poznat široj javnosti krajem 2018 godine, kada je u talasu montiranih procesa prema većem broju policijskih službenika kriminalističke policije, a po narudžbini šefova balkanskog i kosovskog kartela zarad stopiranja istraga koji su isti vodili, uhapšen i pritvoren u centralni zatvor. U istom paketu pored ostalih, uhapšen je i sada pokojni načelnik za ubistva Dejan Jović kome je takođe bio određen pritvor.
 


Njihova službena dokumentacija sa strogo poverljivim operativnim podacima je nestala u celosti za vreme njihovog boravka u pritvor. Kolege su Rajeviću, koji je diplomirani oficir policije i pripadnik službe preko 20 godina, dali nadimak Rajan Institucija, zbog profesionalizma sa kojim je pristupao svakom predmetu, i zbog obima i složenosti krivičnih prijava koje je obradio u svojoj karijeri. Kako dalje saznajemo aktuelno rukovodstvo policijske uprave za grad Beograd, na čelu sa Veselinom Milićem i Nebojšom Apostolovićem te njihovim satelitima, uporno je u nameri da Rajevića trajno udalje sa posla, kome onemogućavaju da normalno funkcioniše u službi uskraćujući mu elementarne uslove za bilo kakav rad.

Uprkos tome, Zdravko Rajević javnosti konstantno razotkriva najperfidniji državni kriminal, i aktivno deluje u cilju suzbijanja istog podnošenjem krivičnih prijava tužilaštvu, koje javno i obrazlaže. Nedavno je obelodanio i argumentovanu krivičnu prijavu koju je podneo protiv Nebojše Stefanovića još 2020 godine, kada je isti vršio funkciju ministra policije.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR