subota 7. februar 2009.
RSS
• Tema •
Početna > Tema > Ko muze krave, a ko bikove?

Ko muze krave, a ko bikove?

Ko ne veruje da je u Srbiji krenula nova predizborna kampanja neka samo prati ono što trenutno radi ministar ekonomije! Naravno, kao i mnogo puta ranije - opet o trošku države.
Rastrč’o se opet, siroma, Mlađan Dinkić po Srbiji usta punih novih obećanja, ali sada za nove naivčine. Umesto Šumadiji, Kragujevcu, sada obećava bolji život Boru, Zaječaru... Obećava nova radna mesta, „deli“ kredite novim preduzetnicima iz državne kase, maše novim prodajama... Rešio da i ono malo još trezvenih i ambicioznih zakopa do kraja... Pa, kome će ti preduzetnici da prodaju ono što iz „povoljnih“ kredita proizvedu kad su velike ribe odavno pojele sve male! Pa i mleko nam stiže iz Italije, k’o da njihove krave ne pasu travu... a naši muzu bikove!!! Hoće li opet pričati kako mu je srce puno kad prošeta Knez Mihailovom, a ono na sve strane strane banke? Ima li u tom srcu makar malo tuge zbog uništenih domaćih banaka, hiljadama unesrećenih porodica... Ili su i njegovo odavno pojeli belosvetski lihvari u lister odelima...
Vodi na lokalnim televizijama polemike sa samim sobom i valjda opet čeka da ga Boris zaustavi i vrati u stvarnost! Kao onomad kad je prekinuo „baronisanje“ oko ulaganja „Fijata“ u „Zastavu“. Pa, neka onda opet kažu da je lupetala za skupštinskom govornicom Aleksandra Janković kad je Mlađana nazvala baronom Minhauzenom... Ili, kad Velja priča o tome ko je, a ko nije u vinklu.
Eh, samo da nije bilo ove svetske ekonomske krize, jada se vajni ekspert, a niko da ga priupita: kakav je to on stručnjak kad, ni do pre neki mesec, nije video ono što samo nije mogao da vidi „slep kod očiju i gluv kod ušiju“!? Ako je zaista, po filozofskoj definiciji, veština političara u predviđanju budućeg, kod Dinkića je obrnuto. On je nepogrešivo sve predvideo suprotno. Para od besplatnih akcija - nema. Para od „Fijata“ - nema. Sapliće se dva puta o isti kamen! I što je najgore od svega - on ide dalje. Kaže, svi ga slušaju, ali Boris neće...

Komentari

Onaj ko misli a ga Boris slusha ili on Borisa , vara se .Da je Boris imalo protiv Dinkica vec bi ovaj bio daleko od Srbije ali POSAO UNISTAVANJA NIJE ZAVRSEN.Sve je to uz Borisovo odobrenje.Isti gazda , isti posao.Da Dinkic nema ni trunke dushe i rodoljublja pokazao j emnogo puta ali naivnog naroda na pretek.Jedino kome ovaj covek cini dobro je Austriji i Nemackoj .Srbija je dosla na red da se sistematki unisti i nikada vise da se ne oporavi.Svi oni koji zahvaljuci njemu imaju sada posao neka se zamisle za buducnost.Zastava je unistena i to je bio cilj.I ono malo sto je radilo u zastavi j ostalo bez posla.Opet je na redu BOR i A Tek kompanija Hrvata poznatog po velikim dugovim ai policija u Evropi ga veoma dobro zna.Sta je to da Dinkica vezuje za Hrvatsku da ce sve uraditi za Hrvate a Srbe ostaviti gladne?

Sta reci nego LOPOVCINA!

...recimo , Dinkic se nacisto razboli , ode u penziju i zivotari u Kaludjerici ili bilo gde ...I , dodje neko drugi na njegovo mesto ...Kako dodje , ko bi ga , kako i po kojim kriterijima birao ? Pa zar vam to nije jasno vec 8 godina? Gledao sam 5 oktobar i mislio se :'jadan ovaj narod koliko ocekuje od zapada ".Nisam se prevario --Srbija postade kolonija .
I , ne vidim nikoga ko ima ideju sta i kako kada kolonisti odu --a otici ce uskoro .
Ma , sve to kratkorocno --drpaj danas , za sutra cemo lako .... Za 3-5 godina .cak ce i Ceda vikati "Kosmet je nas "
a Sonja Biserko ce poceti da istrazuje ko to pobi milion Srba ....

" Human rights watch ' ce otvoriti kiosk za prodaju hot -dog-a i napokon raditi nesto korisno i posteno

Када ће неко од новинара истражити где је седиште "ФИЈАТ"-а да једном сазнамо који су све ЛОПОВИ и који су умешани у ПРЕВАРУ грађана СРБИЈЕ на пошлогодишњим изборима у Србији. Знам да је у Торину у Италији седиште "ФИАТ"-а али где је седиште ове ФАНТОМСКЕ ФИРМЕ и ко су њени власници и одакле су,

Lopove dosta nam je vise tvojih lazi, ni tvoja nece goreti do zore! Bednice!

Pa on je vec bolestan covjek!

A vi malo-malo pa po njemu. Vise mi se cini da vi u Glasu sprovodite neciju predizbornu kampanju.
Dosadni ste vise.

Dinkic je najveci lopov u istoriji Srbije,Milosevic je pokrao milijarde saljuci ih na kipar ali bar nije bio sam,ovde je jedan covek(Dinkic) nanovo pokrao te iste pare jer vise o njima ne prica,usput prodao pola srpske industrije i jos uvek nije u zatvoru,da covek ne poveruje!Terazije,Terazije za Dinkica!

Kada i gde je objavljen konkurs njegovog Ministarstva za ekonomske diplomate?
Hocu da konkurisem!