ponedeljak 28. jul 2008.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > DAN: Pivljani hoće da se odreknu Borisa Tadića

DAN: Pivljani hoće da se odreknu Borisa Tadića

Suočeni sa činjenicom da se našem plemenu nanosi nenadoknadiva šteta i da ga pojedinci guraju u prokletstvo izdaje, pokrećemo inicijativu da Boris Tadić, aktuelni predsjednik Republike Srbije, bude isključen iz plemena Pivljana. Sramota koju nam je Boris Tadić naneo hapšenjem Radovana Karadžića, inače našeg komšije, Drobnjaka iz Petnjice, ničim se ne može opravdati i takvu ljagu ne možemo oprostiti, saopštili su juče pripadnici pivskog plemena.
Pivljani ogorčeno ocjenjuju da je činom hapšenja Radovana Karadžića, „nezapamćenim u bogatoj istoriji ovoga kraja“, Boris Tadić pokazao da se odrekao svojih istorijskih korijena, „jer niko iz njegovog časnog bratstva ne bi uradio nešto slično“.

- Bili smo ponosni kada je Tadić postao predsjednik Srbije, jer je to bila velika privilegija za naše pleme, koje je dalo mnoge hrabre i umne glave, koje su nam ljudski i pošteno čuvale obraz kroz vijekove. Međutim, i tada nam je bilo sumnjivo i ćutali smo na njegovu naviku da pri svakom dolasku u Crnu Goru zaobilazi Pivu, a da se sa druge strane sastaje sa onima koji su nas obespravili i gurnuli na marginu, kao što su od njegovog srpskog naroda u Crnoj Gori napravili građane drugog reda. Poslije izdaje i najavljene predaje Radovana Karadžića antisrpskom Haškom tribunalu, potpuno nam je jasno takvo ponašanje Borisa Tadića, koji više ne treba da bude pripadnik zajednice naših porodica - poručuju plemenici i zaključuju:

- Ovo je prvi put u istoriji da je neki Pivljanin prodao Srbina iz Drobnjaka.
Pivljani podsjećaju da su zarad časti, tradicije, obraza i dostojanstva svojih porodica kroz vijekove odolijevali raznim izazovima.
- Koliko god pet miliona dolara izgledalo kao velika suma, mi smo znali kroz istoriju da odolimo raznim izazovima. Nažalost, na ovom jednostavnom pitanju pao je Boris Tadić, što nije smio prvenstveno sebi da dozvoli, a mi ćemo ovim putem zaštititi čast zajednice naših porodica. Mi pripadnici pivskog plemena.

Predsjednik Srbije Boris Tadić rođen je u Sarajevu 1958. godine, a porodični korijeni su mu Crnoj Gori. Otac LJubomir mu je rođen u Smriječnu, kod Plužina.

Komentari

Pa svi ti naši " časni " i " pošteni " Crnogorci su isti . Prodali bi veru za večeru . I ovaj " heroj " što se " herojski " krio tolike godine dosad je mogao nebrojeno puta časno sebi da oduzme život i spasi Srpski obraz i Republiku Srpsku .
Od svakog danas prave heroje , nikad onaj ko je iz debele pozadine posmatrao rat i ladio jaja ne može da bude nikakav heroj . On HEROJ a drugi ginuli .

A ovaj maneken , šta se pa on pita i ko njega šta pita On čovek izvršava naloženo i to je to .

Ono malo Srba Crnogoraca što se doreklo i glasalo za nezavisnost CG je minorno u odnosu na većinu pravih Crnogoraca, i vrane na granama znaju da su CG otcepili šiptari i muslimani sa malim brojem "Crnogoraca".

Ima li vece kazne? Njegovi seljaci u onim gudurama, nemaju nishta bez neku kravu i kozu sa mlekom, a pljuju na 5 miliona dolara nagrade za izdaju i odrichu se njega. Ispravite me, ako gresim, ja mislim da Tadic kao vlast nema pravo da podigne svoju nagradu.

to nijesu gudure nego fina pivska sela...

Gledam ovu sliku i pitam se na sta lici ovaj covek. Meni brate lice na dvorsku budalu, sama poza i mimika mi za to misljenje daje pravo. Neznam kako njegovi saplemenjaci neznaju da se Boris Tadic upisao kao crnogorac, scime je ponizo cestitog oca i majku. Taj ne gledda koga ponizava, taj gleda samo da vlada. Ovakog tiranina i coveka zednog vlascu srbija jos nije izrodila, a boami ni crna gora ako se ne uzme Milo Djukanovic koji takoder se odrekao srpstva kako bi stvorio novu naciju. Ovo je velika sramota za Crnu goru. Predsjednici i srbije i Crne gore imaju najboljeg saveznika i prijatelja u Stipi Mesicu ustaskom poglavniku. Vreme je da ulica uzme sve u svoje ruke, vreme je da se mecke isteraju iz brloga, a brlozi zapale da nas ne podsjecaju na sramotu koju su nam nanjeli. Ako Tadic misli da ce ga sacuvati njegov ministar policije onda se vara, nema policajca kome nebi bila zelja da uhapsi obadvojicu, a ne da puca u svoj narod Srpsku policiju sacinjavaju deca postenih srba i nema teorije da btrani Tadica, o vojsci i da ne govorimo, iako je za ministra postavio svog kuma. Ruga se Brozu ali Broznije svojim sinovima i kumovima davao vazne funkcije oni su uvek bili u privatnoj sferi. Dolazim iz njemacke za dan kada ce Toma Nikolic pozvati da palimo skupstinu i predsenistvo. Povescu i svoja dva sina i zenu.

Covek kakav je Tadic nije nista vise ni zasluzio no da ga se ceo narod odrekne!