četvrtak 28. mart 2013.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Hrvatski premijer tuče ženu?!

Hrvatski premijer tuče ženu?!

ZAGREB - Ma ja sam i pre čula kako se priča da on tuče ženu i rekla sam da nema šanse, a sada verujem. Verujem da je to istina, rekla je novinaru zagrebačkog Večernjeg lista Ruža Tomašić, šef Hrvatske stranke prava dr Ante Starčević govoreći o hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću!  

Tomašićeva je ovo rekla pred navodnim Palestincem koji je došao da se učlani u njenu stranku ne znajući da je reč o novinaru zagrebačkog večernjeg lista na zadatku.

Ona je tom prilikom rekla i da je premijer Zoran Milanović
izgubio kompas kao i da je posle njegovog agresivnog nastupa pred novinarima uverena da je istina da on tuče svoju ženu.  

Kada je list objavio njenu izjavu, ona je sve glatko negirala ne računajući da su njene reči ovekovečene na audio-snimku.

Štaviše, sve je demantovala u rivalskom Jutarnjem listu rekavši da ona to o Milanoviću nikada nije rekla i da joj novinar Večernjeg podmeće i laže.

Tomašićevoj ovo nije prva kontroverzna izjava. Pre nekoliko dana dospela je u centar pažnje rekavši da za Vojislava Stanimirovića, političara srpskog porekla, da je četnik kao i da je Hrvatska za Hrvate, a da su svi ostali gosti.