Glas Javnosti

SAVO MANOJLOVIĆ: Izlazimo na beogradske izbore samostalno, biću kandidat za gradonačelnika

Politika
Autor: Glas javnosti

Direktor kampanje pokreta "Kreni promeni" Savo Manojlović saopštio je da će ovaj pokret učestvovati na izborima.

Savo Manojlović rekao je danas na konferenciji za medije da će „Kreni-Promeni“ učestvovati na beogradskim izborima.

„Ključni problemi ovog momenta nisu preseljenje birača u Beogradu, nisu ni mediji koji su zatvoreni, nisu ni to što su ove teme koje su zatvorile sve teme običnog čoveka. Čini mi se da nije ni to što živimo u jednom od najzagađenijih gradova, nije ni to što živimo u gradu sa najvišim stepenom korupcije.

Meni se čini da su ključni problemi Beograda apatija koju osećamo i kada nas ljudi pitaju što smo se sada odlučili na ovaj korak, odlučili smo se jer možemo da napravimo promenu u Beogradu „, rekao je Manojlović


Dodao je da će ovaj pokret učestvovati samostalno na izborima u glavnom gradu i potvrdio je da će on biti kandidat za gradonačelnika.

„Meni se čini da nije ni to što živimo u jednom od najzagađenijih gradova, nije ni to što živimo u gradu sa jednim od najviših stepena korupcije, meni se čini da su ključni problemi Beograda apatija koju osećamo“, naveo je Manojlović.

Prema njegovim rečima, odluka za izlazak na izbore je doneta zato što, kako kaže, veruju da s kojima su pre mnogo godina odbranili prvu zelenu površinu u Beogradu, mogu da naprave promene u celom gradu.

Glas javnosti/N07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR