subota 27. februar 2010.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Dvesta puta spavala sa 12-godišnjakom

BRITANKA ENDŽELA SALIVEN (36) OSUĐENA NA DEVET GODINA ROBIJE

Dvesta puta spavala sa 12-godišnjakom

Za jubilarni stoti put, kako je rekla, poklonila mu je par patika?!

LONDON - Tridesetšestogodišnja Britanka Endžela Saliven (Angela Sullivan) osuđena je juče na devet godina robije pošto je skoro 200 puta upražnjavala seks sa dvanaestogodišnjim dečakom, preneli su juče svi britanski mediji naglasivši da mu je za jubilarni stoti put čak poklonila par patika?!

Ona je pred sudom priznala krivicu po svih deset tačaka optužnice koja ju je teretila za navođenje deteta na seksualne radnje, preneo je britanski javni servis Bi-Bi-Si. Štaviše, pred sudom je utvrđeno da je dečaka seksualno iskoristila pošto ga je prethodno napila.

I sudija šokiran

Sudija Džon Volford koji je predsedavao ovim suđenjem izjavio je posle izrečene presude da je prosto šokiran onim što je čuo u sudnici. "Iskoristili ste dečakov uzrast, napili ste ga i sve što ste potom učinili više je nego sramno", rekao joj je sudija, obrazlažući svoju presudu. On je dodao i da je ovakvim ponašanjem nanela neprocenjivu štetu psihi svoga sina.

"Osuđena je očigledno vrebala svoj plen i u potpunosti iskoristila ranjivog dečaka i zloupotrebila situaciju u kojoj se dečak nalazio - on je bio drug njenog sina", posvedočio je jedan od policijskih inspektora koji su radili na slučaju.

Isti inspektor je posle suđenja naglasio da britanska policija i sudovi izuzetno ozbiljno prilaze ovakvoj vrsti krivičnih dela, pogotovo ukoliko su žrtve deca. Britanski mediji navode i da su policajci koji su istraživali ovaj slučaj veoma zadovoljni presudom i izrečenom devetogodišnjom kaznom zatvora.

Suđenje Salivenovoj okončano je juče, a uhapšena je prošlog oktobra, podsećaju stane novinske agencije, dodajući da je u toku policijskog pretresa u njenoj kući pronađen dnevnik sa detinjastim opaskama i ucrtana 191 zvezdica kojima je obeležavala svaki pojedinačan seksualni odnos sa 12-godišnjim detetom.

Ova nezaposlena samohrana majka iz Kevendiš rouda u Midlsbrou potvrdila je navode državnog tužioca, koji je sudu rekao da je dečaka počela da zlostavlja u januaru 2009. godine, a da je to prvi put uradila na reprizi novogodišnje zabave koju je priredila u svojoj kući za drugove svoga sina.

Ona je te večeri dozvolila deci koja su došla na zabavu da piju alkohol i pokušala je da poljubi svoju žrtvu, ali ju je on dobio. Odmah potom počela je da ga nutka votkom i na kraju uspela da ga potpuno napije. Odnela je dečaka, doslovno otrovanog alkoholom, u krevet vlastitog sina. Svukla mu je odeću i otišla do kraja, preneo je londonski Dejli telegraf.

Sutradan je dečaku, koji je patio od užasnog mamurluka, rekla da je prethodne noći bilo seksa i da će je, ukoliko nekome bude rekao za to, optužiti za silovanje. Njegovo ćutanje i naredne seksualne odnose kupovala je poklonima da bi ga, kako je rekla, učinila srećnim.

Vlastitog sina slala je kod babe i dede svaki put kada bi njegovog druga zvala na seks. Uprkos tome on ih je jedanput video, a video je i video-snimak njihovog seksualnog odnosa koji je njegova majka snimila mobilnim telefonom.

Ovaj gnusni slučaj seksualne zloupotrebe deteta izbio je na videlo kada su školom njenog sina počele da kruže glasine da njegova majka i jedan od najbližih drugara rade ono i da mu je majka trudna. Salivenova se, međutim, nije ni trudila da sakrije svoju sramotu - prijateljicama je slala i SMS poruke o tome šta sve radi sa sinovljevim drugom.

Pošto izdrži devetogodišnju kaznu zatvora, ova seksualna predatorka biće doživotno upisana u registar seksualnih prestupnika.

Komentari

ako ova ima 36 godina onda ja imam dvanaest, mnogo je ruzna