subota 24. jul 2010.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Zadar: Srbi napadnuti na plaži, govorili ekavicom

JOŠ JEDAN NAPAD NA SRPSKE TURISTE U HRVATSKOJ

Zadar: Srbi napadnuti na plaži, govorili ekavicom

ZADAR - Na plaži u Podgradini kod Zadra prekjuče posle podne, oko 16.30 časova, verbalno i fizički napadnuti su 40-godišnjak i njegova dva sina od 14 i 16 godina. Iako policija nije saopštila podatak o državljanstvu napadnutog 40-godišnjaka i njegovo dvoje dece, očevici su potvrdili da je reč o turistima srpske nacionalnosti koji su zadarskoj policiji kazali da je razlog napada na njih to što su na plaži govorili ekavicom, objavio je zagrebački Večernji list.

Sve je počelo, kako je prijavljeno policiji, dolaskom 47-godišnjaka koji je u vidno alkoholisanom stanju (kasnije mu je izmereno 2,2 promila alkohola u krvi) prvo verbalno napao, a potom i odgurnuo 40-godišnjeg turistu.

U sve to potom se umešao još jedan meštanin - 16-godišnjak iz Podgradine koji je decu srpskog turiste, dečake od 16 i 14 godina, udario u glavu. Napadnuta deca su, piše Večernji list, odbila lekarsku pomoć.

 

Komentari

Pa ruku na srce, dobili su shta su trazili, pored onolike bratske i PRIJATELJSKE Grcke a oni pravac u lEpu njihovu. Jasenovac, Krajina