subota 24. jul 2010.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Oprostio se od majke, pa se u parku obesio sa devojkom

DVOJE AMERIKANACA PRONAĐENI MRTVI NA FLORIDI

Oprostio se od majke, pa se u parku obesio sa devojkom

MAJAMI - Džozef Braun (22) je preminuo, a glumica u usponu Nikol Baldomero (24) prevezena je  u bolnicu u kritičnom stanju, pošto su se u ponedeljak obesili u jednom parku na Floridi. Samo nekoliko sati pre vešanja Džozef je na Fejsbuku ostavljao oproštajne poruke, ali niko od prijatelja nije reagovao.

"Biće vam žao kada me ne bude" i "Mama nisi ti kriva", bile su poruke koje je samoubica ostavio na svom profilu. Njegov prijatelj rekao je lokalnim medijima da su njih dvoje bili u vezi, iako to policija i porodica nisu potvrdile.

Obešeni par pronašao je slučajni prolaznik. Portparol šerifa Dani Moskela, rekao je da ovaj slučaj ne liči na priču o Romeu i Juliji. Policija je rekla da su Džozef i Nikol bili prijatelji, te da o mogućem motivu samoubistva zasad neće pričati. Jedna od bivših Džozefovih devojaka za njega ima samo reči hvale, piše britanski Dejli mejl.

- Bio je pun ljubavi, druželjubiv i pametan. Imao je najlepši osmeh i oči na svetu. Niko nije ovo očekivao. Imao je problema u životu, ali sve bi ih rešavao - rekla Džozefova bivša devojka Britani Porter i dodala da je mladić tražio posao mehaničara i da je svima govorio kako stvari idu nabolje.

Nikol Baldormeo imala je bogat društveni život. U poslednjih godinu dana na Tviteru je objavljivala stvari vezane uz različite momke. Niko ne zna zbog čega se dvoje mladih obesili.