petak 22. februar 2013.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Dirljivo: Nik Vujičić sa sinčićem!

Dirljivo: Nik Vujičić sa sinčićem!

MELBURN - Ispunio mi se san. U naručju držim svog sina Kijošija. Milost Božja i dar od Boga. Hvala vam svima za vaše molitve", ovim rečima se srećni tata Nik Vujičić obratio poštovaocima na svojoj Fejsbuk stranici pokazavši fotografiju sa svojim prvencem.

Mališan koji mirno spava na tatinim grudima osvojio je srca na stotine hiljada poštovalaca ovog hrabrog čoveka dobivši čak 15.000 lajkova za samo sat-dva.

Nik, motivacioni govornik koji je pobedio mnoge nedaće u životu, i dan-danas niti odustaje niti posustaje čime daje nadu milionima očajnih da ne dignu ruke od sebe i svog života.

Dokaz za to jeste i mališan koji je dao potpuno nov smisao njegovom životu.    

Nik je rođen u Australiji i srpskog je porekla. Sudbina mu nije bila naklonjena - rođen je bez ruku i nogu i bezbroj puta je padao u očajanje dok nije presekao i čvrsto rešio da život može da mu bude i drugačiji. Njegovi inspirativni govori bude nadu milionima ljudi od kojih su neki pomišljali i da dignu ruke od života.

Nik kao mladić nije verovao da će biti ovako srećan niti da će imati ženu i dete. Međutim, život koji ga nekada nije mazio sada izgleda sasvim drugačije pre svega zbog snage koju je ovaj hrabri čovek nosio sve vreme u sebi.  

Komentari

DRAGI NIK,

TEBI I TVOJOJ PORODICI PUNO ZDRAVLJA I LEPIH ŽELJA