Glas Javnosti

ACO PEJOVIĆ JE ZNAO DA JE ONA BAŠ TA : Njegova supruga tada je imala SAMO JEDAN USLOV

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovaj prelepi par još malo će proslaviti tri decenije zajedničkog života

Popularni pevač narodne muzike Aco Pejović godinama je gradio muzičku karijeru, ponekad, kako je i sam znao da prizna, zapostavljajući zbog nje čak i svoju porodicu.

Ipak, kad je stub kuće jak, a to je u ovom slučaju bila Acina supruga Biljana tada prepreke za uspeh na svim poljima ne postoje. I dok je on nastupao širom sveta Bilja je svakodnevno brinula o njihovo troje dece.  

Nekada joj nije bilo lako, ali je znala da su one najvažnije, zbog čega joj nikada ništa nije teško padalo. One su izrasle u prelepe mlade žene, koje već uveliko kuju planove za budućnost, a roditelji su im u tome najveća podrška.

Aco nastavlja da korača stazama uspeha kada je muzika u pitanju, a nedavno je imao i promociju svog novog albuma. Na njemu se pred okupljenim novinarima na konferenciji koja je održana u Beogradu pojavila i Biljana.

Svi su zapazili da je veoma lepa, a bela, jednostavna haljina, modernog kroja, sa velikim džepovima nije prošla nezapaženo. Ona je svog supruga podržavala godinama, a sad je i javno stala rame uz rame s njim, a bilo je razmene emocija.

Aca je često znao da kaže da je Biljani beskrajno zahvalan za sve što je uradila za njega i decu, a čak joj je i posvetio jedan od svojih najvećih hitova "Sve ti dugujem".

Iako on retko govori o privatnom životu u medijima, gostujući u jednoj emisiji Aco je svojevremeno ispričao kako su se on i njegova izabranica upoznali.

- Biljana je bila iz jedne ugledne profesorske porodice, a ja sam radio u jednom lokalu. Ona je došla te večeri tad i nešto me preseklo u stomaku. Tada sam imao oko 20 godinu. Potom smo se sreli u drugom lokalu koju sam držao, a ona je došla sa pričom da me je pozdravio neki prijatelj iz Podgorice. To je tada bila samo fora, jer je ona mene, te večeri smuvala. Tada je bila četvrti srednje, sedam dana smo se zabavljali i nakon maturske večeri, odlučio sam da je zaprosim. Pristala je, ali pod uslovom da joj dozvolim, da završi fakultet. Tako je bilo i evo sada smo 27 godina u braku.

Glas javnosti /E01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR