sreda 20. april 2011.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Kanađanka prohodala na svom venčanju

Kanađanka prohodala na svom venčanju

OTAVA - Dženifer Darmon (28) iz Kanade ispunila je obećanje koje je dala samoj sebi i došetala do oltara uprkos činjenici da je paralizovana od struka na niže.

Uz pomoć proteza i pridržavajući se za brata i oca, Dženifer je u subotu sama došla do oltara, gde se udala za dugogodišnjeg dečka Majk Belanjeza (25).

Darmonova je tri godine paralizovana, ali je odlučila da će na svom venčanju sama hodati. Napornim vežbama to je i uspela.

"Lepo je što su svi videli krajnji rezultat mukotrpnog truda poslednjih godina. Znate, kad se zamišljate na svom venčanju, ne zamišljate se kako do oltara idete u invalidskim kolicima. Zamišljate se kako hodate s ocem. To je najvažnije i ja ću hodati do oltara. Nema 'ako' ili 'možda', definitivno će se dogoditi", rekla je Dženifer pre mesec dana u intervjuu za Ej-Bi-Si njuz, kojoj su lekari rekli da nikad više neće hodati.

Ona je sa suprugom zaplesala i prvi ples uz pesmu 'Nemoj da ti promakne lepota života'.

Dženifer je pre nesreće radila u banci, gde je u upoznala Majka. Pre dve godine kada su se vraćali sa putovanja s prijateljima imali su direktan sudar s automobilom.

- Nisam osećala noge. Vrištala sam i plakala, nesvesna u potpunosti što se događa - ispričala je Dženifer. Morala je da ide na nekoliko operacija, a sate i sate je provodila na psihoterapiji, na koje ju je često pratio i Majk.