četvrtak 18. novembar 2010.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Grčka crkva traži da u ličnim kartama nema broja 666

Grčka crkva traži da u ličnim kartama nema broja 666

ATINA - Grčka pravoslavna crkva zatražila je da se broj 666 koji je simbol za antihrista u hrišćanskoj tradiciji, ne pojavljuje u biometrijskim ličnim kartama. "Crkva ima zadatak da očuva integritet vere i zato broj 666 ni u vidljivom ni u nevidljivom obliku ne treba da se nađe u ličnim kartama", naveo je u saopštenju Sveti Sinod.

U saopštenju se dodaje da su se članovi grčke vlade složili sa primedbama predstavnika crkve i rekli da će one biti uzete u obzir. U prelasku na informatičke lične dokumente, nova grupa biometrijskih ličnih karata treba da bude odštampana do početka 2011. godine.

Grčka pravoslavna crkva, koja nije odvojena od države, protivila se i ulasku zemlje u "šengen" zonu i kompjuterskoj graničnoj kontroli gde se koristio broj 666. Za vreme socijalističke vlade u Grčkoj ukinuto je navođenje verske pripadnosti u ličnim dokumentima čemu se grčka crkva takođe oštro protivila.

Komentari

Pa zasto u istom tekstu niste objasnili kakva je situacija kod nas,sa nasim licnim kartama.Znam da postoji Svetlonosa,Lucifer.

Tako je imenjace u pravu si.Nije samo problem tu,Lucifer je svugde po Srbiji.Avalski toranj je visok tacno 666 stopa,emisija Oko RTS-a,je znak Masona,Dizanje tri prsta u vis jeste satanisticki znak o cemu Crkva ni reci da kaze.Svima je isti cilj da se Srbija unisti u korenu,tj duhovno, ekonomski,teritorijalno.Ali ima nade,i bit ce je za Srpsku iskrenu napacenu dusu.Bog nek cuva Srbiju,i Rusiju a za ostalo cemo lako.Proveri pa mi javi.Pozdrav.

Od kada ste vi poceli da gusite istinu.Godinama sam se javljao i nikada niste bili da niste objavili moje komentare.Ne zaustavljajte istinu,znam da smo nemocni pred njom ali ona ce nas spasiti od goreg nego sto nam je.Pokusajte biti ono sto ste nekad bili,za istinu i pravednost ne zbog mene vec zbog ove zemlje i ovog naroda.Iskren pozdrav.