Glas Javnosti

DETALJI BRUKE U SREBRENICI: Evo ko je od Srba glasao da se prizna "genocid"! (FOTO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Posle katastrofalne informacije da je Skupština Srebrenice još u matu 2007. godine prihvatila kao činjenicu presudu suda u Hagu, a pod tačkom 2. zaključak da je u Srebrenici počinjen navodni genocid, u prilici smo da pokažemo sledeći dokument koji upućuje na nove detalje sa tog skupštinskog zasedanja.

Kao što smo već objavili zaključak kojim se prihvata dokoment o genocidu potpisao je Radomir Lalo Pavlović iz Dodikove stranke, čovek koji više od 20 godina vuče sve političke konce u Srebrenici, bar kada su Srbi u pitanju.


Presuda suda u Hagu prihvaćena je sa 27 odborničkih glasova. Niko nije bio protiv i niko nije bio uzdržan, pa je zaključak jednoglasno usvojen.


(Foto: Printskrin)

Sledeći zaključak u kome se decidno navodi da Skupština opštine Srebrenica prihvata činjenicu da je u Srebrenici počinjen genocid, prihvaćen je sa 17 glasova za, i 7 glasova uzdržanih.

Niko nije bio protiv. Što je od strane srpskih odbornika gotovo neverovatno!

Pa je predsedavajući konstatovao da je jednoglasno usvojen.


(Foto: Printskrin)

Potom je načelnik opštine rekao da građani Srebrenice nemaju razloga za zabrinutost i sve što se radi, radi se u skladu sa procedurama i da niko nema razloga da se plaši za sigurnost.


(Foto: Printskrin)

Ovo su činjenice sa sramne skupštine koja je održana marta 2007. godine i u kome su se srpski predstavnici iz Dodikove SNSD (savez nezavisnih socijaldemokrata) zaista sramno poneli prema svojim biračima koji su imdali glasove.

Da bruka bude veća ovaj dokument je arhiviran i niko za njega (osim glavešina) sve do juče nije ni znao.


Glas javnosti/Afera

(Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti")



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR